Prejsť na hlavný obsah
Vichy Liftactiv Supreme očná starostlivosť proti vráskam

Recenzie Vichy Liftactiv Supreme

očná starostlivosť proti vráskam

V očnom okolí sa známky starnutia radi objavujú ako prvé. Očná starostlivosť proti vráskam Vichy Liftactiv Supreme s obsahom prírodných zložiek je zameraná na ich potlačenie. Pôsobí účinne nielen proti vráskam, ale aj proti tmavým kruhom a vačkom. Oči toho o človeku mnohé prezradia – oslňte svoje okolie mladistvo vyzerajúcim očným okolím.

22,61s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

V očnom okolí sa známky starnutia radi objavujú ako prvé. Očná starostlivosť proti vráskam Vichy Liftactiv Supreme s obsahom prírodných zložiek je zameraná na ich potlačenie. Pôsobí účinne nielen proti vráskam, ale aj proti tmavým kruhom a vačkom. Oči toho o človeku mnohé prezradia – oslňte svoje okolie mladistvo vyzerajúcim očným okolím.

Kúpiť

Vichy Liftactiv Supreme recenzia20

4.8
57
6
3
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Perfektní, kupuji opakovaně. Jemný, lehký, nelepí, krásně se vstřebá.
    Kópia recenzie od ANDREA z notino.cz
    8. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. 15 rokov používam a stále je to TOP na maskovanie vrások a kruhov pod očami pri 12 nočných službách
    Jitka
    28. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Kvalitní oční krém
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    11. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Krém pouzivam cca 3 tydny a v kombinaci se serem vidim zlepseni.Takze za me doporucuji
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    10. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. "Žmolkuje", když si v průběhu dne promnu oči. Viditelné výsledky po 3 týdnech užívání zatím nejsou znát.
    Kópia recenzie od Dora K. z notino.cz
    29. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Skvely krem, mam pocit, ze plet o neco lepsi.
    Kópia recenzie od Stana z notino.cz
    20. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Super krém
    Kópia recenzie od Zdeňka z notino.cz
    7. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Skvely krem. Pouzivam rano, ocni okoli vyhlazene po cely den.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    25. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Po týdnu ne pozoruji žádnou změnu budu používat dál uvidíme zda objednám znovu
    Kópia recenzie od Pavlína K. z notino.cz
    2. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Příjemný oční krém bez parfemace takže i pro citlivé oči. Kruhy pod očima jsou méně viditelné, okolí kolem očí viditelně vyhlazenější. Lze používat i na celá horní víčka, super.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    22. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Skutečně viditelně funguje. Opravdu vyhlazuje oční víčka a drobné vrásky se zmenšují. Na otoky netrpím- nemohu posoudit ale liftingový fekt po ránu je opravdu znát.
    Kópia recenzie od Irena S. z notino.cz
    3. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Lehký a příjemný krém. Doporučuji
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    15. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Spokojenost.
    Kópia recenzie od Laďka z notino.cz
    14. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  14. Myslím, že ako každý iný krém. Ešte som nenašla krém, ktorý by ma vyslovene prekvapil. Vek neoklames :)
    Lívia
    4. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Mivam kruhy pod ocima a vytvorily se mi i vacky pod ocima. Kamaradka mi doporucila tuto znacku. Zatim jsem spokojena. Zazraky necekam, ale mirne zlepseni tam je.
    Kópia recenzie od Katka z notino.cz
    18. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Doporučuji
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    15. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Zatím jeden z nejlepších očních krémů. Oči nijak nedráždí, vrásky kolem očí jsou vypnuté, poměr cena/výkon super.
    Kópia recenzie od Markéta K. z notino.cz
    8. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  18. Super- za 14 dní viditelné změny
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    21. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Skvele! Orpavdu neuveritelne! Funguje. Kruhy skoro zmizely, plet jebkrasne vypnuta, plnejsi.. jsem moc spokojena.
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    1. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Opravdu funguje , kruhy jsou velmi zredukovány, pleť je vypnutější. Jsem nadšená
    Kópia recenzie od Lucie z notino.cz
    12. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?