Prejsť na hlavný obsah
Vichy Normaderm Anti-Age denný krém proti prvým vráskam pre mastnú a problematickú pleť

Recenzie Vichy Normaderm Anti-Age

denný krém proti prvým vráskam pre mastnú a problematickú pleť

Už za 7 dní budete môcť dať zbohom pretrvávajúcim nedokonalostiam pleti aj jej prvým prejavom starnutia. Denný krém Vichy Normaderm Anti-Age pomáha uvoľňovať upchaté, rozšírené póry, sťahuje ich a zjednocuje celkový vzhľad pleti. Vďaka kombinácii LHA, kyseliny glykolovej a vitamínu C účinne vyhladzuje prvé vrásky a zanecháva pleť viditeľne pevnejšiu.

Kúpiť

Už za 7 dní budete môcť dať zbohom pretrvávajúcim nedokonalostiam pleti aj jej prvým prejavom starnutia. Denný krém Vichy Normaderm Anti-Age pomáha uvoľňovať upchaté, rozšírené póry, sťahuje ich a zjednocuje celkový vzhľad pleti. Vďaka kombinácii LHA, kyseliny glykolovej a vitamínu C účinne vyhladzuje prvé vrásky a zanecháva pleť viditeľne pevnejšiu.

Kúpiť

Vichy Normaderm Anti-Age recenzia20

4.6
57
11
3
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Asi nejlepší produkt z této řady - opravdu příjemná a lehká parfemace, rychle se vstřebává. Pokožka je po něm velmi jemná, hebká a nemastí. Jen při aplikaci make-upu doporučuji namazat tak hoďku předem, protože se jinak začne drolit.
    Kópia recenzie od Pavla J. z notino.cz
    21. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. neviem sa ho vzdať aj keď už mám skoro 60- siat. Po 20- tich rokoch používania sa mi stáva, že mi hádajú o 10 rokov menej.
    jitka
    28. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Na doma nebo na noc není špatný, má lehkou gelovou texturu. Neucpává póry, ale s vráskami zřejmě také nic nedělá. Neurazí, nenadchne. V popisku stojí, že je hydratační, s čímž se souhlasit dá, ale zároveň pro mastnou a problematickou pleť a tam tedy úplně nevím. 🤷🏼‍♀️ Pod makeupem zvýrazňuje suchá místa, a to tak, že moje čelo vypadá jako mapa Středozemě. 😅 Ale jako na noc se to dá, jen jsem asi čekala větší parádu, za ty peníze se dá najít lepší krém.
    Kópia recenzie od Kateřina F. z notino.cz
    29. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Lety vyzkoušený kvalitní krém na mastnou pleť.
    Kópia recenzie od Hana H. z notino.cz
    20. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Kupuji opakovaně, na mastnou problematickou plet nejlepsi
    Kópia recenzie od Radka z notino.cz
    12. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Já bohužel slibovaný účinek nezaznamenala - vrásky beze změny a naopak se mi udělalo více černých teček a pupínků. Přes den je pleť hodně mastná, ale zároveň málo hydratovaná, takže mám prakticky nonstop suchá loupající se místa.
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    8. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Pouzivala jsem 2 mesice, zadny rozdil jsem si nevsimla. Dela film na pleti, docela leskne, takze pouzivala jsem jen na noc
    Kópia recenzie od Lara z notino.cz
    29. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Opravdu skvělý krém, kupuju už třetí balení. Je to výrobek řesně pro mě, mám mastnější t-zónu a občas akné, ale už dávno nejsem teenager :) S používáním tohoto krému se mi pleť viditelně zlepšila, nějaký ten pupínek se mi objeví možná jednou za dva týdny, ne každý druhý den jako dříve. (Doporučuju používat jako noční péči, pod některými makeupy se může maličko drolit.)
    Kópia recenzie od Jane K. z notino.cz
    26. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Používám v kombinaci s Mineral Booster 89 a dobrý. Osvěžující krém, napomáhá ke sjednocení barvy pleti a zamezuje tvorbě nových pupínků.
    Kópia recenzie od Verča z notino.cz
    23. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Krém som užívala nejaký ten čas a spokojnost sa dostavila až časom. Najskôr má neohúril - pre mna dosť výrazná vona, taktiež som mala dojem že mojej pleti skôr škodí ako jej pomáha (čo sa mastnoty týka). Po čase som vsak badala pleť pružnejšiu, vyhladenejsiu, nedokonalosti ustúpili a evidujem aj menej kožného mazu. Všetko vsak pripisujem dlhšej dobe užívania ako aj spojitosť s inými výrobkami v rutine. Krém som užívala na večer, po vyčistení pleti…dala by som mu šancu :)
    Katarína
    3. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. Veľmi príjemný krémik
    Andrea M.
    15. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. I po třicítce mám stále problém s občasným akné, je to hormonálního původu, takže se to kosmetikou řeší hůře. Nicméně tento krém mi opravdu pomáhá, výsledek při pravidelném používání je skutečně znatelný. Díky spokojenosti jsem koupila podruhé. Předtím jsem vyzkoušela krémy jiných značek, a to i podstatně dražší, tento ale u mě vyhrál. Díky řadě Vichy Normaderm je problém s akné takřka vyřešen.
    Kópia recenzie od Nikol z notino.cz
    3. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Krém som kúpila na základe dobrých recenzii. Bohužiaľ, mne vôbec nefunguje. Namiesto peknej vône by som radšej bralá účinky. Nepomohol mi ani na akné ani na zjemnenie vrások. Mám 30, a už mám prvé vrásky...no tento krém ani po 5 mesiacoch používania nič nezjemni. Navyše teraz v lete mám pocit, že je pleť z toho ešte mastnejšia a lepkavá. Bola som trochu sklamaná, lebo túto značku mám rada a používam aj iné produkty od nich. Už sa pozriem po niečom inom
    Žaneta
    12. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Mám zmiešanú pleť po 40tke a krém používam väčšinou v čase, keď sa mi zhorší jej kvalita alebo sa viac lesknem. Za mňa spokojnosť, škoda, že nemá SPF.
    martina
    27. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Mám problematickú aknóznu pleť a musím povedať, že tento krém je pre mňa naozaj fajn. Nijako extrémne nemastí a nezaťažuje pleť a už po pár použitiach je vidieť ako krém zjemnil vrásky, z čoho sa veľmi teším. Používam každé ráno a odporúčam :)
    Nikola
    24. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Super kremik naozaj vhodny na prve vrasky, par rokov po 20tke medzi obocim sa mi zacala tvorit prva hlbsia vraska, krem ju pomohol zmiernit az ju takmer vobec nie je vidiet. Velmi prijemny pre mna, jedine uz viem najst rovnako ucinne produkty za nizsiu sumu.
    Petronela
    11. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Za mě naprostá bomba! Vyzkoušela jsem nespočet krémů na mastnou a aknózní pleť a pomáhá mi jen od Clinique 72 hour moisture surge a pak tenhle krém, ale ta cena za Vichy je poloviční! Doporučuju!
    Kópia recenzie od Kristina L. z notino.cz
    3. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Příjemný, lehký krém pro smíšenou pleť. Doporučuji.
    Kópia recenzie od JH z notino.cz
    18. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Zralá, mastná pleť. Výborný. Nežmolkuje. Používám krátce.
    Kópia recenzie od Lucie P. z notino.cz
    6. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Od puberty (smíšená pleť) do svých cca 30 let jsem tápala, co by mi pomohlo. Našla jsem, make upy vyměnila za smysluplnější řešení a už asi 10 let jsem velmi spokojena 😉
    Kópia recenzie od Ivona z notino.cz
    4. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?