Prejsť na hlavný obsah
Viktor & Rolf Spicebomb toaletná voda pre mužov

Recenzie Viktor & Rolf Spicebomb

toaletná voda pre mužov

Pánska toaletná voda Viktor & Rolf Spicebomb svojou korenistou vôňou podčiarkne šarm každého muža. Tento výbušný kokteil mužnosti je dokonalým vyvážením sily a elegancie, intenzity a jemnosti a priláka pozornosť nejednej dámy. Skrátka ideálna!

85,92s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť

Pánska toaletná voda Viktor & Rolf Spicebomb svojou korenistou vôňou podčiarkne šarm každého muža. Tento výbušný kokteil mužnosti je dokonalým vyvážením sily a elegancie, intenzity a jemnosti a priláka pozornosť nejednej dámy. Skrátka ideálna!

Kúpiť

Viktor & Rolf Spicebomb recenzia20

4.4
36
7
3
1
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Zklamání. Vůně ok, výdrž děs. Dvě hoďky max. Vůbec neodpovídá ceně. Již nekoupím.
    Kópia recenzie od Petr z notino.cz
    12. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. K tomuto parfému jsem se dostal přes krém na holení, který nabízí v této řadě a voněl nádherně. Překvapila mě mile výdrž a vůně, která neomrzí i při denním nošení
    Kópia recenzie od JZ z notino.cz
    6. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Absolútne sklamanie.Pekne to vonia, iba ak si privoniate priamo k rozprašovaču.Po nastriekaní na ruku cítite 10 eurovú voňavku do vzdialenosti max. 20 cm.Asi starý kus.Aby som nekrivdil predajcovi, už si nepamätám v ktorom e-shope som to kupoval.
    Matúš Z.
    24. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Vôňa príjemná, ale výdrž absolútne 0 bodov za mňa. Uplne nevýrazná vôňa s krátkou výdržou do okolia.
    Lukáš H.
    15. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Krasna panska klasika, za mna jeden z mojich NAJ parfemov. Zaciatok je korenisty ale postupre prenikne jemna nasladlost parfemu. Vyborny spolocnik do kazdeho dna. Vydrzi dlho, nesklame a je jedinecny. Kazdy ma podla neho vie spoznat. Vrele odporucam!
    Oto
    8. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Dlhoročná klasika u mňa .. Stále sa k nej vrátim..
    Enzo
    29. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Milujem parfémy s bergamotovým základom.. o to viac keď sú doplnené esenciou kože.. Priateľka ju na mne zbožňuje
    Rastik L.
    29. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Pánska klasika na každodenné nosenie, podčiarknutá tabakom.
    Šimon
    29. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Toto je jedinecna a velmi specificka vona. Nikde taku nenajdete. Vydrz a intenzita su OK. Celkovo dobry dojem.
    Peter H.
    25. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Mal som vzorku, nastriekal som ju predvcerom na papierovu vreckovku a este stale to citim, nerozumiem ako toto dokaze niekto nosit na sebe, mam aventus, bleu de chanel, sauvage, YSL Y atd a vacsinou skor svieze vone, bol som rad za tuto skusenost, nikdy nikdy nikdy v zivote by som toto na seba nedal, ani keby ma platili za to. Ale intenzita a vydrz tam je zrejme brutalna, kedze som mal tu vreckovku nastriekanu vzorkou polozenu na gauci mozno 2 hodky, a po 2 dnoch to tu citim a je mi z toho zle a to mam na sebe teraz dost silny prada leau, mal som uz asi 30 vzoriek od notina, nikdy som este nedal recenziu na zaklade vzorky ale teraz mi to nedalo, toto prosim nikto nekupujte na slepo. Flakon pekny, je to ozaj granat vyhodte to cez balkon na ulicu a este rok budete citit cez okno tuto zlobu. Nikdy
    Gab
    25. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Skvělí a elegantní parfem s dlouhá výdrž :)
    Kópia recenzie od Vilik z notino.cz
    20. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Skvělí a elegantní parfem :) dlouhá výdrž
    Kópia recenzie od Vilik z notino.cz
    20. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Velmi spokojen!!! Doporučuji!
    Kópia recenzie od Taras z notino.cz
    12. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Nádherná a nezameniteľná vôňa s výbornou intenzitou a výdržou.
    Marián
    20. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Vuně skvělá. Jen ta z něměcka měla o poznaní delší vydrž.Nevím,čím to je. Taky by mě zajámalo,proč se dá na Německém NOTINU sehnat i verze 150ml a tady v čechách se na nás kašle.A to je zakladatel a majitel čech..smutný
    Kópia recenzie od Karel z notino.cz
    25. januára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Objednávám pro partnera a veliká spokojenost
    Kópia recenzie od Veronika P. z notino.cz
    23. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Super flakon i vuně
    Kópia recenzie od Luboš Č. z notino.cz
    19. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. ok
    Kópia recenzie od Petr z notino.cz
    7. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Krásná muzna vůně..ale opet zklamání..za ty prachy nevydrzi vonět ani 3hodiny..příště nekupuji
    Kópia recenzie od Marek z notino.cz
    28. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Jednoznačně zklamání, špatná výdrž. Kupováno na základě zkušenosti ze vzorku, který byl ok. Znovu již určitě ne.
    Kópia recenzie od Dr.H z notino.cz
    5. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?