Prejsť na hlavný obsah
Yves Saint Laurent L'Homme toaletná voda pre mužov

Recenzie Yves Saint Laurent L'Homme

toaletná voda pre mužov

Dajte všetkým ľuďom okolo spoznať silu svojej príťažlivosti. Toaletná voda pre mužov Yves Saint Laurent L'Homme pôsobí doslova ako magnet na úspech a ženy. Táto vôňa je jedinečnou kombináciou kontrastov, ktoré odrážajú luxus, ležérnosť a nadčasovú eleganciu.

Kúpiť

Dajte všetkým ľuďom okolo spoznať silu svojej príťažlivosti. Toaletná voda pre mužov Yves Saint Laurent L'Homme pôsobí doslova ako magnet na úspech a ženy. Táto vôňa je jedinečnou kombináciou kontrastov, ktoré odrážajú luxus, ležérnosť a nadčasovú eleganciu.

Kúpiť

Yves Saint Laurent L'Homme recenzia20

4.5
64
8
1
5
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Velmi slabá vôňa podozrenie že parfum ni3 je originál
    Jakub
    23. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Táto vôňa je dobrá, ale...pre mňa to nie je parfém pre človeka, je to skôr ako osviežovač vzduchu alebo politúra na nábytok, niečo v štýle WD40. Každý chlap vie ako vonia WD40, pekne, ale...
    Mário
    6. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Nejlepší vůně na den.Nevtirava, čistá,afrodisiakum.pro ženy,má kvalitu,spíše Casual než sport ale unese i polo triko a šortky někde na Kanárech.Ten kdo se s ní voní ví že je muž nikoliv klučík a nepotřebuje se předvádět jak mladý krocan ale má úroveň,sex appeal a už o životě něco ví.Rekl bych takový nenápadný vabolap.pro ženy nad 25
    Kópia recenzie od Daniel z notino.cz
    29. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Vune je nadherna. Toto je moje druha lahvicka. Prvni jsem kupoval pred dvema lety. Bohuzel neco se zmenilo. Absolutne nevydrzi. Koupil jsem 100ml, ale i kdyz si nastrikam zapesti, krk, i obleceni, po hodine neni nic citit. Je to velika skoda, rozhodne nedoporucuji. Jsou to vyhozene penize.
    Kópia recenzie od Ondrej V. z notino.cz
    13. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Vune je nadherna. Toto je moje druha lahvicka. Prvni jsem kupoval pred dvema lety. Bohuzel neco se zmenilo. Absolutne nevydrzi. Koupil jsem 100ml, ale i kdyz si nastrikam zapesti, krk, i obleceni, po hodine neni nic citit. Je to velika skoda, rozhodne nedoporucuji. Jsou to vyhozene penize.
    Kópia recenzie od Ondrej V. z notino.cz
    13. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Toto je mix Chanel blanche,Dior Homme Cologne a Prady L home eau.Vyvazena,čistá,sexy a rafinovana pro muže ne kluka nebo Mácha s prázdným mozkem.Elegantni.Chcete li vonět jako Daniel Craig jako 007 nebo Brad Pitt jako Joe Black či zkrátka George Clooney,zkrátka muž co ví že je svůj,tato vůně to ztělesňuje úplně přesně
    Kópia recenzie od Patrik B. z notino.cz
    17. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Nejlepší jarní vůně vůbec. Každý rok se na ni těším jak malý kluk na Vánoce. Pro ženy funguje jako magnet. Mám na ni nejvíc pochval ze všech parfémů a když to zrovna neřekne, tak to stejně poznáte podle náklonu a přivřenych očí :) výdrž je pěkná a intenzita je příjemná a díky jemnosti vůně je super v tom, že se nemusíte bát to na sebe lít po litrech a stále to bude příjemně a nenáročně vonět. Dry down je neskutečně sexy, na moji kůži působí jako afrodiziakum. Doporučuju zkusit. Návyková záležitost.
    Kópia recenzie od Juris z notino.cz
    30. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Ano,voní přesně jako Ever od City z roku 2000.Mam ve sbírce 70 vůní,z toho přes půlku zde z Notina.Tohle hodně zeslábili.Podobne nyní CK Eternity nebo Boss Botled EDT.Za ty peníze leda YSL Nuit EDT to je "sex v láhvi"toto raději nahraďte za ty peníze Dior Homme
    Kópia recenzie od Krason z notino.cz
    23. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Krásná a příjemná vůně vhodná pro každodenní nošení.
    Pavel P.
    4. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Krásná, intenzivní ale i vyvážená vůně, vhodná pro každodenní nošení
    Pavel B.
    22. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Příjemná vůně.
    Kópia recenzie od Renata z notino.cz
    19. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Jemná korenená vôňa s citrusovými tónmi. Nie je toľko intenzívne, ale vydrží dlho. Len flakón je na cestovanie nepraktický.
    Pavel S.
    14. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Príjemná pánska vôňa, ktorá sa hodí na každodenné nosenie. flakón je síce nepraktický, ale na poličke vyzerá dobre.
    René B.
    13. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Příjemná pánská vůně, která se hodí na každodenní nošení. flakon je sice nepraktický, ale na poličce vypadá dobře.
    Kópia recenzie od René z notino.cz
    13. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Decentní, nevtíravá a elegantní vůně. Počáteční zázvorový tón je úžasný a zbytky vůně na oblečení jsou opravdu velmi příjemné. Vzhled flakónu mi moc nesedí, ale vůně sama to skvěle dotáhne.
    Kópia recenzie od Mikuláš Z. z notino.cz
    13. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Vôňa je skvelá od začiatku až do konca dňa, má celkom slušnú výdrž, je veľmi príťažlivá. Uzáver flakónu je podľa mňa zbytočne veľký, každopádne vôňa rozhodne patrí k mojim obľúbeným.
    Mikuláš
    13. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Mám poprvé tuto toaletní vodu a nemohu si ji vynachválit. Skvělá neotřelá svěží vůně na celodenní používání, klidně ale i do divadla. Voní dlouho. Mohu jen doporučit.
    Kópia recenzie od Jan H. z notino.cz
    10. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Naprosto fantastická jemná pánská vůně. Dostal jsem jako dárek a nedám na ní dopustit.
    Kópia recenzie od Aleš z notino.cz
    9. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Pozitíva: Ďalšia skvelá vôňa od YSL, rozhodne patrí k mojim obľúbeným, skôr sladšia, ale stále svieža a atraktívna. Vhodná do spoločnosti aj do práce. Negatíva: Flakón – veľký uzáver mi príde trochu nepraktický. Vyššia cena.
    Nicolas
    9. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Pozitiva: Další skvělá vůně od YSL, rozhodně patří k mým oblíbeným, spíš sladší, ale pořád svěží a atraktivní. Vhodná do společnosti i do práce. Negativa: Flakón – velký uzávěr mi přijde poněkud nepraktický. Vyšší cena.
    Kópia recenzie od Nicolas A. z notino.cz
    9. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?