Prejsť na hlavný obsah
Yves Saint Laurent Rive Gauche toaletná voda pre ženy

Recenzie Yves Saint Laurent Rive Gauche

toaletná voda pre ženy

Yves Saint Laurent Rive Gauche je príjemne drevitá vôňa s ľahkým nádychom kvetinových tónov. Je svieža a vzdušná, ale zároveň vie byť aj hrejivá. Vďaka tomu je táto toaletná voda ideálna pre nosenie po celý rok.

97,92s kódom women
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Yves Saint Laurent Rive Gauche je príjemne drevitá vôňa s ľahkým nádychom kvetinových tónov. Je svieža a vzdušná, ale zároveň vie byť aj hrejivá. Vďaka tomu je táto toaletná voda ideálna pre nosenie po celý rok.

Kúpiť

Yves Saint Laurent Rive Gauche recenzia9

4.7
7
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Krásna mydlovokrémová vôňa. Má veľa spoločného s Arpege Lanvin.Zdá sa mi príjemnejšia. Odporúčam milovníčkam aldehydových vôní. Je veľmi nežná , elegantná a ženská.
    Silvia
    25. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Nádherná aldehydová vůně, která se mění ve vůni pudru a mechu.Poctivá a velice elegantní.Zaujme svou nevšedností a noblesou.Toaletka má intenzitu parfémové vody.
    Kópia recenzie od Iva z notino.cz
    17. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Elegantni, jemne aldehydova vune podzimu. Mech a aldehydy se prolinaji, v pozadi kvetiny. Zpocatku mirne nostalgicka a chladnejsi, pote se rozvoni behem dne do takove jiskrivejsi, mirne kvetinove. Neobvykla a tim velmi zajimava.
    Kópia recenzie od Silvie z notino.cz
    17. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Dokonalá, intenzivní,podzimní vůně.Je prověřená časem,elegantní,specifická.Vždy na podzim znovu provětrám,abych se přesvědcila o její nestárnoucí kvalitě.
    Kópia recenzie od Iva z notino.cz
    11. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Velmi charismatická a specifická vůně dubnového mechu,vetiveru a galbana.Květinové tóny jsou upozaděnyMá optimistickou energii,ale může si spíš rozumět se zralejšími ročníky.Je krásný venku,v přírodě a je nádherný ve všech ročních obdobích.Jeho zelené aldehydické tóny se mladým nemusí líbit.Je bez moderní sladkosti a podbízivosti.Zaujme spíše nekonvenční a elegantní dámy.Voní téměř celý den,ale jeho projekce je střední.Rozvoní se do příjemných až oslňujících tónů,ale především je úplně odlišný od současné produkce.Doporučuji vvyzkoušet!!!
    Kópia recenzie od OD z notino.cz
    12. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. dokonalý parfém od geniálního návrháře, nezaměnitelný, osobitý, sofistikovaný, nepodbízí se .... nádhera:-)
    Kópia recenzie od lily z notino.cz
    24. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Naozaj krásna klasika, ktorá je veľmi odlišná od bežného priemeru. Ak sa nebojíte ísť proti prúdu a nevoňať ako sladká, cukríková citruska skúste Rive Gauche. Nemyslím, že je unisex lebo si ju neviem predstaviť na manželovi. Napriek tomu, že nezodpovedá dnešným trendom je veľmi elegantná, decentná a nevtieravá, často za ňu dostávam komplimenty. Jednoducho nezabudnuteľná a originálna.
    Zuzana
    22. februára 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Je to MŮJ :-) parfém už 35 let. Jiný nechci. Stále se mi těch 35 let někdo ptá, co to je za parfém. Ve všech obdobích vždy originální a neděsí silnou vůní na metry, ale přesto voní celý den, celá skříň.
    Kópia recenzie od Madla z notino.cz
    27. júna 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Toto je dobrý adept na unisex vôňu, i keď dnes sú ešte aj mainstreamové pánske vône dosť sladké, takže ťažko predpovedať, či by dnes ulahodil masovému vkusu. V čase, keď ho YSL dali na trh to bol bestseller, písali sa 80. roky, emancipácia bola veľkou témou a čo sa týka vôní, Rive Gauche predstavoval akýsi kontrapunkt voči prefeminizovaným, ťažkým ovocným a orientálnym parfémom tej éry. Ak by som mala jeho vôňu opísať jedným slovom, bolo by to slovo "krémová", v zmysle, že po vyprchaní horných vrstiev (aldehydy, zelené tóny) evokuje svojou zostatkovou arómou luxusný telový krém (gardénia). Neviem to celkom popísať, je to na dnešné pomery veľmi nevšedný parfém, až sa trocha bojím, že ho prestanú vyrábať. Nosievam ho v lete a na jar, keď ma sladšie a intenzívnejšie vône celkom neoslovujú a človek vlastne ani nechce prehlušiť svojim parfémom celú záhradu, stačí, že jeho vôňa sa drží na pokožke a pôsobí dojmom čistoty a pestovanosti.
    Upírka
    15. júna 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?