Prejsť na hlavný obsah
Ziaja Goat's Milk krémové sprchové mydlo

Recenzie Ziaja Goat's Milk

krémové sprchové mydlo

Kozie mlieko je nielen zdraviu prospešná potravina, ale aj cenná kozmetická surovina, ktorej účinky využíva krémové sprchové mydlo Ziaja Goat’s Milk. Veľmi jemné zloženie nenarušuje prirodzenú kožnú mikroflóru, chráni pokožku pred vysušením a jemne ju ošetruje už počas umývania.

Kúpiť

Kozie mlieko je nielen zdraviu prospešná potravina, ale aj cenná kozmetická surovina, ktorej účinky využíva krémové sprchové mydlo Ziaja Goat’s Milk. Veľmi jemné zloženie nenarušuje prirodzenú kožnú mikroflóru, chráni pokožku pred vysušením a jemne ju ošetruje už počas umývania.

Kúpiť

Ziaja Goat's Milk recenzia20

4.8
65
6
2
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. mám po géli jemnučku hydratovanú pokožku
    Scarlett
    1. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. nádherna vůně, pěkně krémový sprchový gel... kupuji opakovaně. doporučuji
    Kópia recenzie od Monika79 z notino.cz
    6. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Krémové a jemné sprchové mýdlo. Za mě super
    Kópia recenzie od Zuzka z notino.cz
    3. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Super sprchové mydlo
    Jana T.
    14. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Toto mýdlo jako alergička pouzivam roky, dělalo mi dobře na pokožku.
    Kópia recenzie od Soňa z notino.cz
    16. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Úplne super sprchovy krém,dnes som ho vyskúšala prvý krát aj s telovým mliekom Ziaja na atopicku pokožku a naozaj úžasné na citlivú a svrbiacu pokožku 🤗
    Petka
    14. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Pokožka po niekoľkých umytiach naozaj príjemnejšia + jemná vôňa😄za mňa top
    Domi
    19. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Krásně voní a hydratuje pokožku
    Kópia recenzie od Vendula V. z notino.cz
    5. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Koupila jsem více výrobků a bohužel se velice spálila, jelikož jsem dala na recenze. Okamžitá alergická reakce po celém těle. Po přečtení chemického (opravdu ne přírodního) složení je mi vše jasné.
    Kópia recenzie od Pavla J. z notino.cz
    5. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Výborné sprchové mydlo s jemnou vôňou.
    EvkaB
    15. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Ráda se k tomuto produktu vracím. Jemná vůně, hebká pokožka, dobrá cena.
    Kópia recenzie od Simona Š. z notino.cz
    3. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Príjemné, sprchové mydlo.jsem spokojná 😀
    Kópia recenzie od Kateřina K. z notino.cz
    25. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Je skvělé! Vůbec nevysušuje.
    Kópia recenzie od Martina z notino.cz
    21. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Jedno z mojich najobľúbenejších. Úžasná čistá vôňa, ktorá na tele ostáva niekoľko dní. Pokožka je po ňom hebká, hydratovaná a vyživená.
    Beatrica
    17. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Paráda, velice příjemné na pleti, pleť je po sprse hebka, ani nepotrebuji telove mléko. Koupím znovu.
    Kópia recenzie od Marcela z notino.cz
    23. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Za mě je toto mýdlo TOP ;-) Příjemná vůně, krásně se nanáší, nevysušuje. Používám i jiné produkty této konkrétní značky a jsem maximálně spokojená.
    Kópia recenzie od Kaťule z notino.cz
    16. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Jednoducho úžasné
    Laura
    9. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Pokožka není po umytí vysušená, jsem spokojená. :)
    Kópia recenzie od Radunka z notino.cz
    3. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Nádherně voní 😊
    Kópia recenzie od Zuzana H. z notino.cz
    17. mája 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. SUPER
    Melinda Ö.
    27. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?