Prejsť na hlavný obsah
Ziaja Goat's Milk očný krém pre suchú pleť

Recenzie Ziaja Goat's Milk

očný krém pre suchú pleť

Na suchej, pomaly, ale isto starnúcej pleti sa čoskoro začnú tvoriť vrásky. Účinne tomu však dokáže zabrániť očný krém Ziaja Goat’s Milk. Tento vyživujúci prípravok obsahuje komplex zložiek z kozieho mlieka, ktoré vďaka bohatému obsahu proteínov, lipidov, sacharidov a vitamínov A a D oddialia proces starnutia. Pokožka očného okolia tak bude pružná a vyživená.

Kúpiť

Na suchej, pomaly, ale isto starnúcej pleti sa čoskoro začnú tvoriť vrásky. Účinne tomu však dokáže zabrániť očný krém Ziaja Goat’s Milk. Tento vyživujúci prípravok obsahuje komplex zložiek z kozieho mlieka, ktoré vďaka bohatému obsahu proteínov, lipidov, sacharidov a vitamínov A a D oddialia proces starnutia. Pokožka očného okolia tak bude pružná a vyživená.

Kúpiť

Ziaja Goat's Milk recenzia20

3.9
21
5
3
1
7
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Nic moc nedělal
    Kópia recenzie od Eliška z notino.cz
    17. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. naprosta nespokojenost! moc duvery jsem do kremu nedavala, ale i presto jsem si ho objednala. to byla ale chyba! prvni dve aplikace probehly v poradku, ale to se neda rict o tech dalsich. hned po par dnech me okoli kolem oci zacalo neskutecne palit, to po par desitek minut prestalo. ted jsem zjistila, ze krem doslova spalil me ocni okoli. za me tedy rozhodne ne, krem bud daruji nebo se ho budu muset zbavit. znovu jiz rozhodne nekoupim
    Kópia recenzie od Anet z notino.cz
    4. februára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. nespokojenost, absolutně žádný efekt a po pár měsích začal hrozně smrdět. akorát pálí v očích..
    Kópia recenzie od T z notino.cz
    10. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Kremik mi veľmi pomohol na vysušené očné okolie
    Mária P.
    4. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Kupuji pravidelně, je účinný a zárověň i lehký.
    Kópia recenzie od Markéta K. z notino.cz
    13. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Moc fajn kremik kolem oci,vyzivny,nestipe,nepali,cena je paradni. Jsem moc spokojena.
    Kópia recenzie od Lenka K. z notino.cz
    17. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Krémik úplne o ničom a ak sa dostane do očí neskutočne štípe. Taký by krém na očné okolie nemal byť.
    Emily
    18. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Krém je fajn, upokojí pleť.
    Joja
    11. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Krém je lehounký, oční okolí je po něm hebké, jemné a vyživené. Poměr cena/výkon je skvělý. Příště objednám určitě znovu.
    Kópia recenzie od Anna C. z notino.cz
    22. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. veľmi dobrý krém, používam už dlhšie, oči mám menej unavené po prebudený, žiadne kruhy po očami a zmizli aj vrásky trochu.
    Kristína
    18. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Velmi příjemný krém na oční okolí. Mám hodně suchou pleť a tento krémík hezky hydratuje. Je lehoučký, krásně se roztírá i vstřebává, je bez parfemace. Jde na něj krásně nanést korektor. Kupuji opakovaně.
    Kópia recenzie od Tereza V. z notino.cz
    11. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Bez problémů. Jemně se vstřebává
    Kópia recenzie od Anna z notino.cz
    22. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Jsem velice spokojená, používám každé ráno.
    Kópia recenzie od Soňa z notino.cz
    6. novembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Bohužel naprosté zklamání. Kupovala jsem produkt za účelem vyživení očního okolí, pokožka však byla po aplikaci krému ještě více vysušená. Určitě nedoporučuji.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    2. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Veľmi dobrý očný krém za skvelú cenu. Mám pocit, že sa mi po pár dňoch začínajú vyhladzovať vrásky okolo očí a navyše mi očné okolie príjemne upokojí, vyživí. Odporúčam.
    Nat
    31. júla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Tento krém mi rozjel na očích takovou reakci, že mi od ní pomohla až kortikoidová mast na předpis. A to podotýkám, že jsem na nic podobného v životě netrpěla a dokonce jsem úplně přestala s používáním na minimálně týden, než jsem reakci začala řešit s doktorkou - sama neodezněla. Původně jsem si myslela, že jde o zánět víček, takže jsem nedávno použila znovu - do rána byla reakce zpátky. Nevím, jaký dryák v tubičce je, ale rozhodně nedoporučuji.
    Kópia recenzie od Michaela z notino.cz
    26. marca 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Veĺmi dobrý krém
    Jana S.
    15. novembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Otoky, sušší kůže i jemné vrásky, na to mi pomohl dobře.
    Kópia recenzie od Dana z notino.cz
    21. mája 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Velmi příjemný oční krém, který hydratuje, ale není příliš mastný, tudíž se rychle vstřebává, nelepí. Vhodný tedy i na mastnou pleť. Oční okolí je zklidněné a nedráždí ani oči samotné.
    Kópia recenzie od Helena z notino.cz
    15. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. lahky vyborny kremik,pekne hydratuje,super cena,niet dovod kupovat drahsi :)
    nina
    13. apríla 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?