Prejsť na hlavný obsah
Ziaja Marine Algae enzymatický peeling pre normálnu a suchú pleť

Recenzie Ziaja Marine Algae

enzymatický peeling pre normálnu a suchú pleť

Vďaka hĺbkovému pôsobeniu a exfoliačným účinkom pomôže predchádzať vzniku nedokonalostí pleti čistiaci peeling Ziaja Marine Algae . Nielenže zbaví pleť všetkých nečistôt, ale aj odstráni odumreté kožné bunky, ktoré zvyknú upchávať póry, spôsobovať čierne bodky či mdlý tón a zašednutie pleti.

Kúpiť

Vďaka hĺbkovému pôsobeniu a exfoliačným účinkom pomôže predchádzať vzniku nedokonalostí pleti čistiaci peeling Ziaja Marine Algae . Nielenže zbaví pleť všetkých nečistôt, ale aj odstráni odumreté kožné bunky, ktoré zvyknú upchávať póry, spôsobovať čierne bodky či mdlý tón a zašednutie pleti.

Kúpiť

Ziaja Marine Algae recenzia17

4.7
15
2
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. chemický peeling jako od kosmetičky, doporučuji
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    22. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Velmi jemný, konzistence jako hustý krém. Dobře se nanáší i smývá, doporučuji
    Kópia recenzie od Petra M. z notino.cz
    16. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Výborný a velmi příjemný peeling na pleť
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    21. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Zatiaľ použité 2 krát. Myslím ze účel splnil.cena super.
    Petra G.
    18. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Perfektná vec za tak málo peňazí. Určite odporúčam vyskúšať stojí za to. Kupujem znova a znova.
    Emily
    8. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Úžasný voňavy jemný účinný piling,pleť je krásna,jemná,pripravená na ďalšie produkty 😊
    Žulová D.
    24. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Na základě recenzí jsem od toho čekala více, ale je to dobrá maska, která vám vyčistí pleť, nijak zvlášť nevysušuje, což oceňuji a za tu cenu je to paráda. Stačí vám troška, takže i dlouho vydrží.
    Kópia recenzie od Nela M. z notino.cz
    20. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Vyborný produkt za malo penazi
    Domi
    16. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Tenhle enzymatický peeling je paráda, ideální pro citlivou pleť, která nesnese klasický peeling. Jen necháte působit a tadaaaa, výsledek totožný jako po enzymatickém peelingu u kosmetičky.. a stojí pár korun.
    Kópia recenzie od Ali z notino.cz
    19. apríla 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Tuto značku peelingu jsem již používala, ale pro normání pleť. Teď jsem objevila modrý pro suchou pleť, který je v mém případě vhodnější. Aplikace je velmi jednoduchá, pak stačí pouze dobře smýt a výsledek je čistá, bezpórovitá pleť, příjemně obnovená.
    Kópia recenzie od Iveta z notino.cz
    28. októbra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Vynikajúci produkt. Po použití mám krásnu žiarivú pleť a veľmi jemnú.
    Veronika
    27. marca 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Super. Som spokojná. Pekne vyčistí a zbaví odumretej kože pleť bez drhnutia. Vyhovuje mi jeho štruktúra . Nedráždi ma a navyše je za rozumnú cenu
    Katka
    29. októbra 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Pre mňa je toto top produkt od značky Zija.A pre moju suchú-citlivú pleť nutnosť :-) Nepodráždi tvár a predsa krásne odstráni prebytočnú odumretú kožu.Výsledkom je krásne jemná a vyčistená pleť.Make up sa po použití výrobku nezhrudkuje a nerobí mi šupinky.Odporúčam!!
    AN_JP_0xBA6329C26FCC7C0A50E6AF49D6EADD88
    25. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Hodně jiný peeling, nevěděla jsem doposud co je enzymatický. Moc příjemný, absolutně bez drsných přísad, takže bych řekla vhodný i na hodně citlivou pleť, rozhodně doporučuji, neublíží pleti. Navíc moc příjemná cena.
    Kópia recenzie od AN_JP_0x794BA7D621D6FD29C27C6DD7E97FC953 z notino.cz
    5. apríla 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Nepociťuji žádný rozdíl a při aplikaci na tváře mi slzí oči. Znovu už bych nekoupila...
    Kópia recenzie od Kateřina z notino.cz
    21. septembra 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Tento peeling používám dlouhodobě. Výborně odstraní odumřelé buňky. Po použití moje pleť nevypadá tak unaveně, připadá mi projasněná. Je mi hodně přes +30 :-)) .
    Kópia recenzie od Marie Ž. z notino.cz
    10. marca 2016
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. I když nemá granulky, výborně čistí, pleť nevysušuje... Pohodlná a snadná aplikace. Doporučuji....
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    7. augusta 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?