


Popis iPlody Low Carb Zmes na chlieb so smaženou cibuľkou
Alergény | sezamové semienka, škrupinové plody |
Alergény – obsahuje stopy | neobsahuje stopy alergénov |
Špecifiká a obmedzenia | bez lepku, bez pridaného cukru |
Low carb Zmes na chlieb s vyprážanou cibuľkou je unikátna zmes semienok, rozpustnej vlákniny psyllium a mandlovej múky. Z tejto zmesi sa dá upiecť chlieb s nízkym obsahom sacharidov a cukrov. Vďaka obsiahnutým semienkam slnečnice, tekvice a ľanu bude vzniknutý chlieb bohatý na obsah bielkovín, vlákniny a minerálnych látok.
Vďaka teto bezlepkovej zmesi dokáže bochník chleba upiecť i začiatočník, naviac ho možno upiecť aj v domácej pekárni. Do zmesi je potreba pridať iba polotučný tvaroh z vaničky a vajíčka.
- rýchla a jednoduchá príprava
- vysoký obsah vlákniny
Spôsob prípravy:
Rozšľahajte dve vajcia so 125 g polotučného tvarohu, pridajte 125 g zmesi na chlieb a dôkladne premiešajte. Zmes nechajte 10 minút odležať a potom vytvarujte bochník. Umiestnite na plech s papierom na pečenie a vložte do predhriatej rúry na 180 °C, po cca pätnástich minútach znížte teplotu na 160 °C. Celková doba pečenia je päťdesiat minút. Potom vyberte z rúry, uložte bochníček na utierku a nechajte úplne vychladnúť. Chlieb je možné upiecť aj v domácej pekárni.