Ochrana osobných údajov

      Prevádzkovateľ internetového obchodu www.notino.sk, spoločnosť Notino s.r.o. uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

      Chránime vaše údaje

      Všetky údaje našich zákazníkov sú zabezpečené proti akémukoľvek zneužitiu. Tieto dáta uchovávame na serveroch, ktoré sú v našom vlastníctve a sú umiestené v priestoroch spoločnosti. Servery nie sú pripojené do verejnej internetovej siete, takže nemôže dôjsť k ich neoprávnenému získaniu treťou stranou.

      Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri nákupe sú úplne dôverné a v žiadnom prípade nebudú poskytnuté tretím stranám. Osobné údaje budú použité len pre nevyhnutné úkony spojené s vybavením objednávky.

      Na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a Notino, s.r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

      Kontaktná adresa

      Notino s.r.o.
      Bajkalská 9
      831 04 Bratislava – Nové mesto

      Emailová adresa: info@notino.sk

      Možnosti odhlásenia zo zasielania novinkových emailov (odstránenie adresy z databázy)

      1. v každej emailovej správe nájdete odkaz "zrušiť zasielanie newsletterov", po kliknutí na tento odkaz a potvrdení bude váš email vyradený z databázy
      2. v nastavení svojho účtu môžete zrušiť zasielanie novinkových emailov
      3. pošlite žiadosť na email info@notino.sk a váš email bude vyradený z databázy

      Možnosti odstránenia osobných údajov

      • v prípade, že máte záujem o odstránenie všetkých osobných údajov, kontaktujte nás na emailovej adrese info@notino.sk s touto žiadosťou. Bezodkladne odstránime všetky osobné či citlivé údaje.


       

      Chcete sa na niečo opýtať? Napíšte nám.

      Položky označené hviezdičkou * sú povinné.