Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.notino.sk, spoločnosť Notino s.r.o. uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Chránime vaše údaje

Všetky údaje našich zákazníkov sú zabezpečené proti akémukoľvek zneužitiu. Tieto dáta uchovávame na serveroch, ktoré sú v našom vlastníctve a sú umiestené v priestoroch spoločnosti. Servery nie sú pripojené do verejnej internetovej siete, takže nemôže dôjsť k ich neoprávnenému získaniu treťou stranou.

Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri nákupe sú úplne dôverné a v žiadnom prípade nebudú poskytnuté tretím stranám. Osobné údaje budú použité len pre nevyhnutné úkony spojené s vybavením objednávky.

Na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a Notino, s.r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

Zaškrtnutím checkboxu "Chcem dostávať informácie o novinkách, akciových ponukách a zľavové kupóny" v poslednom kroku objednávky  alebo vpísaním svojej e-mailovej adresy do kolonky "Akcie, zľavy a novinky prednostne na Váš e-mail" nám dobrovoľne dávate súhlas k tomu, aby sme Vás o týchto zľavách a ponukách mohli informovať a kontaktovať za účelom marketingu. 

Kontaktná adresa

Notino s.r.o.
Bajkalská 9
831 04 Bratislava – Nové mesto

Emailová adresa: info@notino.sk

Možnosti odhlásenia zo zasielania novinkových emailov (odstránenie adresy z databázy)

  1. v každej emailovej správe nájdete odkaz "zrušiť zasielanie newsletterov", po kliknutí na tento odkaz a potvrdení bude váš email vyradený z databázy
  2. v nastavení svojho účtu môžete zrušiť zasielanie novinkových emailov
  3. pošlite žiadosť na email info@notino.sk a váš email bude vyradený z databázy

Možnosti odstránenia osobných údajov

  • v prípade, že máte záujem o odstránenie všetkých osobných údajov, kontaktujte nás na emailovej adrese info@notino.sk s touto žiadosťou. Bezodkladne odstránime všetky osobné či citlivé údaje.

Cookies

Naše webové stránky notino.sk používajú tzv. Cookies. Cookies používame k tomu, aby sme vám zobrazili relevantnú, užívateľsky prívetivú a efektívnu ponuku. Cookies sú malé textové súbory, ktoré sú uložené vo vašom počítači / zariadení a používajú sa vo vašom prehliadači. Používame prevažne tzv. "session cookies". Tieto budú vymazané po dokončení návštevy našich webových stránok. Cookies nepoškodí vaše zariadenie a neobsahujú žiadny vírus. Ako užívateľ obvykle môžete cookies vo svojom počítači zakázať. Pokiaľ cookies vo svojom prehliadači zakážete, nebude možné použivať všetky funkcie nášho webu notino.sk správne.


 

Chcete sa na niečo opýtať? Napíšte nám.

Položky označené hviezdičkou * sú povinné.






Menu