Ochrana osobných údajov

Prevádzkovateľ internetového obchodu www.notino.sk, spoločnosť Internet shop s.r.o. uchováva a spracúva osobné údaje v súlade so zákonom o ochrane osobných údajov č. zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

Chránime vaše údaje

Všetky údaje našich zákazníkov sú zabezpečené proti akémukoľvek zneužitiu. Tieto dáta uchovávame na serveroch, ktoré sú v našom vlastníctve a sú umiestené v priestoroch spoločnosti. Servery nie sú pripojené do verejnej internetovej siete, takže nemôže dôjsť k ich neoprávnenému získaniu treťou stranou.

Vaše osobné údaje, ktoré uvediete pri nákupe sú úplne dôverné a v žiadnom prípade nebudú poskytnuté tretím stranám. Osobné údaje budú použité len pre nevyhnutné úkony spojené s vybavením objednávky.

Na písomnú žiadosť zákazníka budú osobné údaje z databázy vymazané a Internet shop s.r.o. ich nebude ďalej spracovávať.

Kontaktná adresa

Internet Shop s.r.o.
Bajkalská 9
831 04 Bratislava – Nové mesto

Emailová adresa: info@notino.sk

Možnosti odhlásenia zo zasielania novinkových emailov (odstránenie adresy z databázy)

  1. v každej emailovej správe nájdete odkaz "zrušiť zasielanie newsletterov", po kliknutí na tento odkaz a potvrdení bude váš email vyradený z databázy
  2. v nastavení svojho účtu môžete zrušiť zasielanie novinkových emailov
  3. pošlite žiadosť na email info@notino.sk a váš email bude vyradený z databázy

Možnosti odstránenia osobných údajov

  • v prípade, že máte záujem o odstránenie všetkých osobných údajov, kontaktujte nás na emailovej adrese info@notino.sk s touto žiadosťou. Bezodkladne odstránime všetky osobné či citlivé údaje.


 

Chcete sa na niečo opýtať? Napíšte nám.

Položky označené hviezdičkou * sú povinné.






notino baliky

Menu

volajte 02 205 702 50