Prejsť na hlavný obsah
Bioderma Hydrabio Serum pleťové sérum pre dehydratovanú pleť

Recenzie Bioderma Hydrabio Serum

pleťové sérum pre dehydratovanú pleť

Túži vaša pleť po maximálnej dávke hydratácie? Potom je pre vás voľbou číslo jeden Bioderma Hydrabio Sérum. Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej a patentu Aquagenium™ zaručí pleti intenzívnu hydratáciu, navracia jej pružnosť a pevnosť.

Kúpiť

Túži vaša pleť po maximálnej dávke hydratácie? Potom je pre vás voľbou číslo jeden Bioderma Hydrabio Sérum. Vďaka obsahu kyseliny hyalurónovej a patentu Aquagenium™ zaručí pleti intenzívnu hydratáciu, navracia jej pružnosť a pevnosť.

Kúpiť

Bioderma Hydrabio Serum recenzia20

4.7
135
10
10
5
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Bioderma ponúka výrobky, ktoré nesklamú. Preto som aj sérum kupovala ako tip na víťaza. Kupovala sojm v minulosti sérum iných značiek, takže mám s čím porovnávať. Maximálna spokojnosť s výrobkom, jednoznačne nákup odporúčam!
    Dana
    22. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Za mě nejlepší sérum na suchu a smíšenou pleť. Perfektně hydratuje a vyživuje pleť, bez zatížení a zbytečné mastnoty. Doporučuji
    Kópia recenzie od Anna Ž. z notino.cz
    7. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Příjemné, lepivé a hydratující. Není co vytknout. Aplikuji vždy na navlhčenou pleť (vodou).
    Kópia recenzie od Dominika K. z notino.cz
    30. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Voňavý gel, nežmolkuje a velmi dobře hydratuje. Na svou smíšenou pleť používám v zimě nebo v tehotenstvi, jinak je příliš lepivý a neobsahuje žádné účinné látky navíc, které já už vyhledávám. Zároveň to není vhodná poslední vrstva, je třeba pleť něčím zamknout (spf/weleda). Pokud tedy řešíte stárnoucí pleť, je to spíše krok navíc pro období dehydratace. Nejsem si také jistá, jestli kvalita odpovídá ceně. Celkově ale dobrý produkt.
    Kópia recenzie od Sandra z notino.cz
    10. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Skvělé sérum, maximálně vyhovuje mojí hodně citlivé pleti. Nelepí, krásně se roztírá.
    Kópia recenzie od Ivana F. z notino.cz
    25. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Vynikajúce hydratačné sérum
    Ľudmila Ž.
    14. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. S pletí bojuji léta, teď po poradě s kosmetičkou jsem změnila postup péče. Jedním z přípravků, který jsem si vybrala, je toto sérum. Pleť je po něm krásně vláčná, jemná a hydratovaná. Nemám s čím srovnávat, sérum jsem nikdy předtím nepoužívala. S tímto přípravkem jsem ale moc spokojená. Možná zkusím i krém z této řady.
    Kópia recenzie od Alena S. z notino.cz
    9. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Perfektní
    Kópia recenzie od Gabriela M. z notino.cz
    30. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Sérum používám již několik let. Když jsem trpěla na akné, tak mělo na mou pleť velmi uklidňující a hydratující účinek. A teď, kdy už mám pleť více méně bez pupínků, mou pleť udržuje hydratovanou a dodává jí svěží pocit. Tudíž na tomto séru nevidím jediný nedostatek. Akorát po něm nezapomeňte použít krém, aby Vám pocit hydratace vydržěl celý dne.
    Kópia recenzie od Radka z notino.cz
    6. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Mám velmi suchou pokožku, takže pro mne bylo slabé, relativně vysoká cena proto bych už příště nezakoupila. Měla jsem podobné sérum Hydra shot od Victoria beauty a to mi za třetinovou cenu udělala větší službu, tady mne spíše oslovila značka, některé výrobky od Biodermy miluji.
    Kópia recenzie od Maruška z notino.cz
    14. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Za sebe toto sérum velice doporučuji. Dlouho jsem hledala hydratační sérum, které mi bude sedět, a konečně jsem našla. Jsem s ním velmi spokojená a už bych neměnila. Vůně je opravdu velice slabá, a mé citlivé pleti nevadí.
    Kópia recenzie od Andrea S. z notino.cz
    2. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Najlepšie sérum.
    Jozefína K.
    23. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Vynikajúce sérum.
    Danka
    5. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Používám opakovaně, jsem spokojená. Příjemná vůně,praktické dávkování,dobrá roztíratelnost,dodává příjemný pocit hydratace,výživy suché pokožky.
    Kópia recenzie od Radmila V. z notino.cz
    15. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. neurazí nenadchne
    Kópia recenzie od Karolína z notino.cz
    30. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  16. Veľmi príjemné hydratačné sérum. Mala som ho už dvakrát a spokojnosť.
    Micun
    1. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  17. Skvele hydratuje bez zanechania mastnej pleti. Pleť ostáva jemná a ukľudnená. Vynikajúci hlavne na leto, aj pod make-up.
    Tatiana
    1. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Najlepší produkt pre mňa na moju tvár ! Krásne sa vstrebe a nechá jemnu pleť.
    Dominika F.
    27. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Sérum je výborné a na pleti moc příjemné, můžu jen doporučit! Super i pod makeup
    Kópia recenzie od Tere z notino.cz
    11. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Používám dlouhodobě, jsem s ním spokojená. Není to žádný wow efekt, ale příjemně hydratuje, nezanechává mastný filtr, není po něm pocit pnutí. Rychle se vstřebává, po aplikaci mám pocit svěžesti. Rozhodně doporučuji.
    Kópia recenzie od Dora z notino.cz
    11. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?