Prejsť na hlavný obsah
Chanel Chance parfumovaná voda pre ženy

Recenzie Chanel Chance

parfumovaná voda pre ženy

Ženská, sofistikovaná a elegantná. Taká je parfumovaná voda pre ženy Chanel Chance, ktorá v sebe odráža chanelovský nadčasový štýl a zmysel pre detail. Jej kvetinová chypre vonná kompozícia sa hodí tak na denné nosenie, ako aj na slávnostné príležitosti, keď si oblečiete okúzľujúce večerné šaty.

Kúpiť

Ženská, sofistikovaná a elegantná. Taká je parfumovaná voda pre ženy Chanel Chance, ktorá v sebe odráža chanelovský nadčasový štýl a zmysel pre detail. Jej kvetinová chypre vonná kompozícia sa hodí tak na denné nosenie, ako aj na slávnostné príležitosti, keď si oblečiete okúzľujúce večerné šaty.

Kúpiť

Chanel Chance recenzia20

4.7
100
13
5
1
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Drahá,ale úchvatná, nezaměnitelná, dlouhotrvající,luxusní vůně.Nejsem zrovna fanda "chanelek",ale k této se neustále vracím už dlouho a je jedno jestli v létě nebo zimě,na večírek nebo do práce... voní krásně pořád
    Kópia recenzie od Kateřina T. z notino.cz
    9. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Značková vůně neskutečně předražená. Já kupuji inspiraci této vůně a ta nemá chybu absolutně totožná s originálem skvělá vzdrž a hlavně cena.
    Kópia recenzie od Marcela z notino.cz
    2. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Luxusní vůně, do nedávna jsem si ji kupovala v originále, s nynějším zdražením už kupuji alternaci od Aristei.
    Kópia recenzie od Tea z notino.cz
    16. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Tak toto sa vydarilo. Nie je to výnimočná vôňa, no je primerane intenzívna, veľmi príjemná, neobťažuje a je na každodenné nosenie 24/7/365. Nič ňou nepokazíte. Ale ďalší flakón si už nekúpim, nie je to láska na celý život.
    Adriána Ingrid K.
    14. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Skvelé, manželka používa už dlhé roky.
    Roman R.
    12. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Ùžasná vôňa. Pred 2 mesiacmi som si ju kupovala za cca 60 Eur 35 ml. teraz 96 Eur za 35ml. Rada by som vedela, prečo išla cena tak vysoko?
    Jana K.
    7. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Naprostá spokojenost, letité zkušenosti.
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    8. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Najúžasnejšia vôňa
    Jana
    11. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. 2009 to začalo💋 a od té doby jsem nenašla jinou vůní, která by jí nahradila na 100% ...Ona je já a já jsem ona♡
    Kópia recenzie od Iva B. z notino.cz
    11. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Ak chcete zhmotniť luxus tak to je presne táto vôňa. je už pomerne dlhšie na trhu, ale stálica. Som smutná z toho, že je tak neuveriteľne drahá , vzhľadom k financiám som ju vymenila na imitáciu ARISTEA NUMEROS 196. Pekná a dlho vydrží.
    Bibiána
    23. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. sofistikovana a pre mna jedinecna vona, ktora meni svoju podobu pocas celej doby trvania a na obleceni zostatne velmi dlho (citim ju aj na pokozke aj po sprche) - pre mna moja druha koza :D
    Klara
    22. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Naprosto TOP sexy ORIGINÁLNÍ dlouhá výdrž prostě Bomba
    Kópia recenzie od Dred z notino.cz
    12. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Tohle je Top přitažlivá,sexy , úžasná, smyslná vůně jednoznačně doporučuji všem ženám a dívkám
    Kópia recenzie od Fred z notino.cz
    27. októbra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Vůni jsem koupila už před časem od mladší kolegyně, která ji dostala k vánocům a neseděla jí. Pro mě je dokonalá. Vyzkoušela jsem více vůní, ale nakonec se vždy vrátím k této vůni. Sluší spíše zralejší ženě, než mladým dívkám. I lidé, kteří nejsou přímo osoby blízké, mi po přivítání ve společnosti říkají: "Krásně voníš" :-)
    Kópia recenzie od Tiffany z notino.cz
    24. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Krásna vôňa s výbornou výdržou, ale zároveň príliš sladká…
    Evka
    21. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. U Chance Chanel mírně odbočil ze svých zajetých kolejí, proto se vůně poměrně odlišuje od klasické No.5 nebo elegantní Coco Mademoiselle a já ji mám z nich asi nejradši. Chance se hodí pro aktivní, životem nabité ženy, zároveň si ale zachovává punc kvality, která je pro Chanel typická. Za mě skvělá oduševnělá lehce citrusová vůně.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    1. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Luxusná vôňa, výborná výdrž, fakt na úrovni. Už som ju mala 3x a zakaždým som ju po čase darovala. Zaobstarám, lebo je skvelá, zistím po čase, že pre mňa to nie je ono a darujem. A potom znova. A znova. :D Je dobrá, ale nie moja srdcovka. Odporúčam pred kúpou vyskúšať, či vám sadne.
    Soňa
    6. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Příjemná květinová vůně, která vydrží, je elegantní, přitom velmi dívčí. S originálem však šetřím, přes den a v práci používám dokonalou imitaci San Marino od De Ruy za podstatně nižší cenu.
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    29. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Ak chcete sa cítiť výnimočné, sebavedomo tak určite tento parfém. Je zaujímavé že nič mu nie je podobne vždy budete iná / originálna. Velmi dlho vydrží. Ak chcem urobiť dojem a byť sebavedomá tak siaham po tom. Úplná topka 👌 vhodná na každú príležitosť. Kľudne aj pred spaním.
    Bianka P.
    5. októbra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Vôňa je úžasná, svieža. Krásna. Som maximálne spokojná.
    Eva
    30. septembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?