Prejsť na hlavný obsah
Dermacol Compact kompaktný púder

Recenzie Dermacol Compact

kompaktný púder

Zahaľte si pleť do zamatovo jemného závoja. Kompaktný púder Dermacol Compact je ultraľahký spôsob, ako prirodzene zafixovať make-up na dlhé hodiny a dodať pleti matný a pestovaný vzhľad. Elegantný reliéf čipky a svieža ovocná vôňa vám navyše vykúzlia úsmev na tvári pri každej aplikácii.

4,08s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-20%
Kúpiť

Zahaľte si pleť do zamatovo jemného závoja. Kompaktný púder Dermacol Compact je ultraľahký spôsob, ako prirodzene zafixovať make-up na dlhé hodiny a dodať pleti matný a pestovaný vzhľad. Elegantný reliéf čipky a svieža ovocná vôňa vám navyše vykúzlia úsmev na tvári pri každej aplikácii.

Kúpiť

Dermacol Compact recenzia20

4.8
67
3
2
1
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Je za tu cenu kvalitní,jen by mohl být v lepším obalu
    Kópia recenzie od Kačka z notino.cz
    25. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Používám již řadu let. Příjemný na pleti,krásne voní.Skoda lacinější balení,zasloužil by si lepší obal. Vřele doporučuji.
    Kópia recenzie od Hana Z. z notino.cz
    20. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Nepráší, krásně kryje, nedělá fleky, je velmi přirozený a makeup mi vydrží celý den. Kupuji opakovaně
    Kópia recenzie od Marcela K. z notino.cz
    27. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Na mastnú/zmiešanú plet veľmi zle.. po 5 minútach nanáša znova
    Martina N.
    13. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. Používam roky, veľká spokojnosť
    Monika Š.
    26. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Naprostá spokojenost. Pudr zakryje veškeré nedostatky a pleť působí přirozeně.
    Kópia recenzie od Eliška G. z notino.cz
    3. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Perfekný
    Jana T.
    25. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Tento pudr používám roky, občas vlivem nedostupnosti koupím jiný a nikdy není jako tento. Výdrž je sice okolo 6 hodin, ale není problém lehce přepudrovat T zonu a vše v pořádku.
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    16. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Příjemně voní a opravdu kryje.Riskla jsem odstin a je super
    Kópia recenzie od Andrea z notino.cz
    13. mája 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. spokojenost, není co vytknout a navíc krásně voní.
    Kópia recenzie od Petra Č. z notino.cz
    28. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Již několik let používám odstín 04 jako bronzer. Pro svoji velice světlou pleť se žlutým podtónem jsem doposud nenašla ideálnější produkt, který by udělal tak přirozeně vypadající iluzi opálení/bronzu. Všechny ostatní bronzery, které jsem zatím vyzkoušela (Physicians Formula Butter Bronzer, Benefit Hoola Lite, TheBalm Oliver) na mé kůži získávají až naoranžovělý odstín a jsou většinou přespříliš pigmentované, takže ve výsledku působí dost nepřirozeně. Pigmentace pudru od Dermacolu je jemná a je pro mě ideální i jako zimní odstín. Na kůži bohužel vydrží pouze pár hodin, což je ale odpovídající ceně.
    Kópia recenzie od Kikiena z notino.cz
    5. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Používám ho dlouhodobě. Jsem s ním spokojená. Doporučuji.
    Kópia recenzie od Michelle P. z notino.cz
    27. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Byla jsem mile překvapena a nadšená, skvělý pudr za tu cenu. Matuje, drží dlouho a krásně voní. Nanáším štětcem, jen škoda že není přiložena labutěnka.
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    17. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Mě osobně nevyhovuje. Po pár hodinách se na pleti "srazí" a zalezá mi do pórů, ačkoliv kryje dobře. Já už si ho tedy nekoupím. 🤔
    Kópia recenzie od Lenka K. z notino.cz
    9. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Dermacol je kvalitná kozmetika, potvrdilo sa. Som spokojná
    Iveta I.
    19. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Super púder odporúčam
    Michaela
    11. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Pudr používám již několik let, super krytí. A hlavně výdrž celý den.
    Kópia recenzie od Kateřina M. z notino.cz
    26. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Dobry, akurat som mala pocit ze niekedy nenanasam nic na stetec, na mastnu plet mi moc nesadol.
    Anička K.
    12. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Kupuji již po 5 a za mě top pudr, který je za super cenu! Nedělá fleky, pěkně zmatní a sjednotí pleť ❤️
    Kópia recenzie od Martina z notino.cz
    10. augusta 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Skvelý púder za super cenu. Príjemne veľmi jemne vonia, zanecháva pekný vzhľad pleti, dobre fixuje mejkap
    Jana
    24. júna 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?