Prejsť na hlavný obsah
Jean Paul Gaultier Le Male toaletná voda pre mužov

Recenzie Jean Paul Gaultier Le Male

toaletná voda pre mužov

Muži v uniforme – viete o tom, že ženy im len ťažko odolávajú? Všetky atribúty atraktívneho námorníka vám dá toaletná voda pre mužov Jean Paul Gaultier Le Male. Získate s ňou štipku zmyselnosti, dávku intenzity a kvapku klasiky, ktorej podľahne aj tá vaša vyvolená.

Kúpiť

Muži v uniforme – viete o tom, že ženy im len ťažko odolávajú? Všetky atribúty atraktívneho námorníka vám dá toaletná voda pre mužov Jean Paul Gaultier Le Male. Získate s ňou štipku zmyselnosti, dávku intenzity a kvapku klasiky, ktorej podľahne aj tá vaša vyvolená.

Kúpiť

Jean Paul Gaultier Le Male recenzia20

4.6
103
17
5
3
5
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. výdrž v pohodě ale voní jinak než před 5 lety
    Kópia recenzie od tony.s z notino.cz
    22. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Sexy vůně pro muže, manžel používá již řadu let. Nedávno objevil úplně stejnou vůni od Aristei, tak to teď střídá.
    Kópia recenzie od MIA z notino.cz
    13. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Perfektna vona
    Robert
    10. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Super vôňa, zo začiatku je nepríjemná ale po 10 až 20 minútach je neopísateľná. Niektorý ľudia hovoria že je old-fashioned ale zamňa skvelá vôňa pre tínedžera ako mňa. Odporúčam
    Jakub
    10. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. voní krásně a vydrží
    Kópia recenzie od Věra V. z notino.cz
    20. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. První vůně co jsem kdy měl která má obrovskou výdrž 👌 vůně je sladší a svěží musím si na ní zvyknout ale jinak je fakt TOP 👍 Francouzi holt umí
    Kópia recenzie od Richard z notino.cz
    30. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Prostě legenda mezi parfémy..Mrzí mě že byla tolikrát reformulovaná.. voní trochu jinak a je slabší…ale je to skoro 30let starý parfém co de dá dělat
    Kópia recenzie od Pavel z notino.cz
    9. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Tuto vůni znám už léta, jsem žena a vyhovuje mi, mám ji zařazenou jako unisex.
    Kópia recenzie od Soňa z notino.cz
    8. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Vynikající, krásná vůně, držák.
    Kópia recenzie od Eva Š. z notino.cz
    3. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Bože to je tak nádherná vůně, měl by jí mít každý chlap doma na poličce.
    Kópia recenzie od David z notino.cz
    14. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Začiatok vône je pre mňa nepríjemný, ale postupne som si na neho zvykol. Vôňa vonia na začiatku ako pena na holenie z roku 1990 a príliš ostro nevábivo. Po približne hodine začínajú prevažovať iné časti a je to oveľa príjemnejšie. Na absolútnom konci vonia pokožka úžasne , ale tam je už projekcia (vyžarovanie) do okolia oveľa menšie. Za mňa neodporúčam blind buy (kupovanie na slepo). Vôňu hodnotím veľmi pozitívne a niekomu môže vyhovovať aj ten sviežejší začiatok.
    Michal S.
    19. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Otrasná vôňa .Nechápem komu sa môže páčiť táto tažká otravná vôňa.Chcel som ju kúpiť kamarát ju mal doma náhodne tak som ju skúsil.jeho žena mu povedala že nestriekaj si ju že je hrozna..taka moja skusenosť.škoda.
    Mike
    5. januára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Používam už niekoľko rokov. Vždy ma poteší, keď sa ženy ale aj muži spýtajú akú vôňu požívam, pretože im pekne vonia.
    Viliam
    3. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Taková obyč vůně pro dědy. Pro mě nic zajímavého.
    Kópia recenzie od Naty z notino.cz
    27. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Nádherná pánská vůně, příjemná, nevtíravá.
    Kópia recenzie od Alena G. z notino.cz
    30. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Ako stále top
    Tomas
    24. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Je nepopsatelná, úžasná, fantastická.
    Ludmila
    2. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Spočiatku sladká orientálna vôňa - pripomína škoricové žuvačky. Po čase sa zmení na veľmi príjemnú, čistú a sviežu, vanilkovo-sladkú vôňu. Stále je cítiť tóny škorice, možno mäty. Prekvapila ma výdržou. Podľa recenzií som čakal slabú výdrž, avšak z mojich skúseností vydrží nadpriemerných 6-7 hodín, pričom si zachováva slušnú intenzitu po celý čas. Veľmi pekný flakón a plechovkový obal. Ľutujem, že som nezakúpil drahšiu verziu - parfém.
    JS
    15. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Legendárna vôňa ktorá je hneď rozpoznatelna Budem ju určite používať celoročne Výdrž neviem posúdiť lebo len dnes mi prišla ale prvý dojem príjemné prekvapil Pekný flakón - možno by som uz porozmýšlal nad kúpou parfemu v čiernom prevedení kde by mala byt vydrz niekoľko násobne dlhšia Rozhodne ale neľutujem nad kúpou a odporúčam
    Tomáš
    29. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Fragrance/vôňa/, nemôžem súhlasiť, čo píšeš o úžasnej vôni s dlhou výdržou! Tak mi vychádza, že robíš reklamu inej vôni, o ktorej si písala, vôňu veľmi dobre poznám, je perfektná, veľmi dobre sa predávala, len odporúčam
    Dana J.
    17. decembra 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?