Prejsť na hlavný obsah
La Roche-Posay Eau Thermale termálna voda

Recenzie La Roche-Posay Eau Thermale

termálna voda

Doprajte pokožke extra dávku osvieženia a hydratácie kedykoľvek počas dňa. Vďaka unikátnej kombinácii minerálov a stopových prvkov má termálna voda La Roche-Posay Eau Thermale veľmi upokojujúce a antioxidačné účinky. Pokožka zostane s okamžitým efektom upokojená, zvláčnená a chránená pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi.

Kúpiť

Doprajte pokožke extra dávku osvieženia a hydratácie kedykoľvek počas dňa. Vďaka unikátnej kombinácii minerálov a stopových prvkov má termálna voda La Roche-Posay Eau Thermale veľmi upokojujúce a antioxidačné účinky. Pokožka zostane s okamžitým efektom upokojená, zvláčnená a chránená pred nepriaznivými vonkajšími vplyvmi.

Kúpiť

La Roche-Posay Eau Thermale recenzia20

4.8
107
4
3
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
Najnovšie
  1. ukludni plet a prijemne osviezi, objednam aj nabuduce, ked sa minie
    Klara
    21. februára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  2. Rychle schne, příjemně osvěžuje, není parfémovaná. Kupuji opakovaně a používám pro osvěžení, na štípance,popáleniny i lehké zafixováni make-upu.
    Kópia recenzie od BLANKA z notino.cz
    4. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Osvěžující a uklidňující, nosím ji v tašce jakmile začne být teplo. V případě nutnosti osvěžuji i pejska
    Kópia recenzie od Lenka R. z notino.cz
    3. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Super osviežujúce a so sérom skvele funguje
    lujza s.
    4. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. veľmi príjemná, použivam namiesto tonera, upokojí pleť, rozprašovač je veľmi jemny co je super
    Mária F.
    30. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Nejlepší osvěžení pleti. Vozím v autě. Nelepí, nevoní, paráda.
    Kópia recenzie od Petra B. z notino.cz
    6. októbra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. osviežujúca, výborná a myslím, že nielen v lete
    Olívia
    23. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Voda v rozprašovači. Osvěží. Příjemná mlha. Zvláštní, že není mírně slaná jako jiné termální vody
    Kópia recenzie od Monika N. z notino.cz
    23. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  9. Skvele do horkych dni
    Kópia recenzie od Dagmar H. z notino.cz
    9. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Výborná je! Objednávala som k moru a vyplatilo sa. Pomohla pri začervenanej pleti zo slanej vody a taktiež aj pri spálení. Spokojnosť :)
    Evelyn
    27. júla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Top produkt
    Kópia recenzie od Lydie z notino.cz
    17. januára 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Velmi příjemná termální voda. Avšak tyto produkty na mé pleti nic zázračného nedělají. Mám smíšenou, zralou pleť s akné a jediné, v čem je pro mě fajn, že kvalitně (s přidanou hodnotou) zvlhčí pleť před nanášením sér. Za tím účelem jsem si ji i pořídila.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    10. decembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Milujem! Mam uz asi 5 balenie. Je fantasticky ako priprava pleti po cisteni, pouzivam ho ako “fixacny” sprej po liceni, na podrazdenu pokozku aj len tak ako osviezenie. Kupim zas, jednoznacne👍🏻
    Domi
    9. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Jedina voda, kterou si davam na oblicej :) Koupila jsem po druhe. Rozprasovac podle me idealni. Pouzivam ji 2x denne. Velke baleni mi vydrzi cca 5 mesicu.
    Kópia recenzie od Mia z notino.cz
    6. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Měla jsem už několikrát a jsem velmi spokojená.Pro mou pleť s rosaceou naprostá nutnost.
    Kópia recenzie od Jana K. z notino.cz
    3. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Příjemné osvěžení během horkých letních dnů. Spokojenost :-)
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    30. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Má oblíbená značka a s ní vždy velká spokojenost. Takže na letní dny a pro hydrataci pleti, a pokožky super. Používám a nadále budu.
    Kópia recenzie od Isabela T. z notino.cz
    8. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Příjemné osvěžení v horkých dnech
    Kópia recenzie od Věra B. z notino.cz
    1. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Stačilo, jenom na měsíc voda tam zůstává a plin vypršel. Velke balení špatně, stalo se mně jíž dva krat, z velkým balením. Tak nevím😔
    Kópia recenzie od Svitlana z notino.cz
    1. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Naprostá nezbytnost do každé já kabelky kort teď v letních dnech kdy se člověk rád na chvíli osvěží ...souhlas s ostatními :)
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    18. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?