Prejsť na hlavný obsah
L’Oréal Paris Telescopic False Lash riasenka

Recenzie L’Oréal Paris Telescopic False Lash

riasenka

Maskara L’Oréal Paris Telescopic dodá riasam veľkolepú dĺžku a nádherne tak zvýrazní váš pohľad. Špeciálne tvarovaná teleskopická kefka zaistí rovnomerné nanesenie farby, a teda maximálny efekt bez nežiaduceho zlepenia.

7,00s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-30%
Kúpiť

Maskara L’Oréal Paris Telescopic dodá riasam veľkolepú dĺžku a nádherne tak zvýrazní váš pohľad. Špeciálne tvarovaná teleskopická kefka zaistí rovnomerné nanesenie farby, a teda maximálny efekt bez nežiaduceho zlepenia.

Kúpiť

L’Oréal Paris Telescopic False Lash recenzia20

4.5
81
6
8
4
4
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. nejlepsi rasenka
    Kópia recenzie od Lenka B. z notino.cz
    19. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Klasická řasenka, existují i lepší řasenky za mnohem nižší cenu, za tuto cenu bych si představovala lepší výsledek
    Kópia recenzie od Žaneta z notino.cz
    28. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Super řasenka, krásně řasy prodlouží, snadno se nanáší.
    Kópia recenzie od Veronika K. z notino.cz
    28. septembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  4. Řasenka je za mě nejlepší, co jsem kdy vyzkoušela, jen se nedá sehnat v kamenné drogerii, proto nakupuji tady, ale je to trochu sázka do loterie, protože občas přijde už docela vysušená.
    Kópia recenzie od Simona z notino.cz
    30. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Rasenka spise prodluzuje rasy, nezahustuje. Je potreba preciznejsi nanaseni v nekolika vrstvach. Mne osobne z ni ale stipaji oci a trochu se droli.
    Kópia recenzie od Vite z notino.cz
    8. augusta 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Za mě nejlepší řasenka co jsem kdy měla. Nedrolí se, řasy krásně prodlouží a vydrží celý den. Moje nejoblíbenější
    Kópia recenzie od Lucie V. z notino.cz
    24. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. upřímně, jsem zklamaná...čekala jsem vííc
    Kópia recenzie od Adéla K. z notino.cz
    5. júna 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  8. Vynikajúca špirála..predĺži riasy a krásne oddelí..používam už roky..najlepšia
    Jarka
    1. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Prodlužuje, jenže se nejspíš nehodí na krátké asijské řasy, řasy se mi vždy po aplikací sklopí, nezůstávají natočené.
    Kópia recenzie od Lily z notino.cz
    16. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Nejhorší řasenka, kterou jsem měla. Dělá žmolky, řasy vůbec neprodlouží
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    13. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Veľmi mi vyhovuje kefka, dobre sa s ňou maskara nanáša, pekne oddeľuje riasy, zvýrazňuje, jemne predlžuje, ale žiaľ dosť opadáva... čo mi časom začalo už fakt vadiť.
    Veronika J.
    2. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Nejlepší řasenka, kterou jsem kdy měla. Splní to, co slibuje. Doporučuji!
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    11. septembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Nádherně prodlužuje, neděĺá pavoučí nožky. Když potřebuji ještě objem, přidám jednu vrstvu 2000 calorie od Max Factor.
    Kópia recenzie od Lucie Š. z notino.cz
    22. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Super špirála
    Michaela H.
    8. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. silenost
    Kópia recenzie od elinka z notino.cz
    20. júla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. S touto řasenkou jsem naprosto spokojená. Dělá přirozený ale zároveň zřetelný efekt pro každodenní nošení už od prvního použití, s úzkým gumovým kartáčkem se dobře pracuje. Snad jediným mínusem je, že s ní řasy nenatočíte, bez kleštiček jsem ji raději ani nezkoušela. Ale nelze mít všechno :)
    Kópia recenzie od Hana B. z notino.cz
    15. júna 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Opravdu skvělá řasenka. Koupila jsem poprvé, na základě recenzí zde a jsem spokojená. Pěkně maluje i krátké řasy, neotiskává se a vydrží na řasách.
    Kópia recenzie od Sabina z notino.cz
    6. mája 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Řasenku mám poprvé a je skvělá! Doporučuju:)
    Kópia recenzie od Teri z notino.cz
    17. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Great mascara after it dries out a bit.
    Kópia recenzie od Ana z notino.cz
    16. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Řasenka velmi kvalitní, skvěle prodlužuje řasy a vydrží celý den. Po 2 měsících každodenního používání se začíná drolit, už je čas ji vyměnit za novou. Prodloužila řasy i mé mamince, která má krátké a rovné řasy.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    18. marca 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?