Prejsť na hlavný obsah
Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint hydratačný a upokojujúci šampón pre suché a nepoddajné vlasy

Recenzie Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint

hydratačný a upokojujúci šampón pre suché a nepoddajné vlasy

Premeňte umývanie vlasov na voňavý zážitok. Hydratačný a upokojujúci šampón pre suché a nepoddajné vlasy Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint Moisturizing Shampoo™ obsahuje jedinečné rastlinné výťažky, ktoré majú blahodarné účinky nielen na vlasy a vlasovú pokožku, ale aj na vaše zmysly.

25,24s kódom woman
Kód zadajte v košíku
-15%
Kúpiť

Premeňte umývanie vlasov na voňavý zážitok. Hydratačný a upokojujúci šampón pre suché a nepoddajné vlasy Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint Moisturizing Shampoo™ obsahuje jedinečné rastlinné výťažky, ktoré majú blahodarné účinky nielen na vlasy a vlasovú pokožku, ale aj na vaše zmysly.

Kúpiť

Paul Mitchell Tea Tree Lavender Mint recenzia20

4.6
24
2
2
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. moje láska už roky. Zklidňuje pokožku hlavy a nepřesušuje vlasy. Krásně čistí a pění
    Kópia recenzie od Lenka z notino.cz
    22. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  2. nejlepší šampon. Používám spolu s kondicionérem ze stejné řady a mám zdravé a krásné vlasy. Nádherně voní a pečuje i o pokožku hlavy
    Kópia recenzie od Zuzka z notino.cz
    2. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  3. Šampón upokojuje pokožku, je vynikajúci pre suché, husté a kučeravé vlasy, pretože nespôsobuje svrbenie pokožky. Je vhodnejší pre citlivú pokožku ako bežné šampóny.
    Alena
    26. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  4. Šampon zklidňuje pokožku, je výborný na suché, husté, kudrnaté vlasy, protože pokožka po něm nesvědí. Je vhodnější pro citlivou pokožku než běžné šampony.
    Kópia recenzie od Ivet z notino.cz
    26. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Úžasný! Ja milujem všetko, kde je levanduľa a tento šampón vonia úplne nádherne. Navyše perfektne umýva vlasy a necháva ich vzdušné a prevoňané.
    Hana
    24. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  6. Úžasný! Já miluju vše, kde je levandule a tento šampon voní úplně nádherně. Navíc perfektně myje vlasy a nechává je vzdušné a provoněné.
    Kópia recenzie od Iveta z notino.cz
    24. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  7. šampón má peknú vôňu a vlasy sú po použití hydratované a vydržia dlhšie pekné.
    Dara
    9. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  8. Vlasy sú po použití jemné a lesklé, šampón má príjemnú a osviežujúcu vôňu.
    Laura
    5. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Šampón příjemně voní, vlasy jsou po něm hydratované a pevnější. Navíc stačí i malé množství, šampón dobře pění.
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    5. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  10. Dokonalý šampon na suché vlasy! Již po prvním umyti jsou vlasy hebčí. Levandulová vůně je top!
    Kópia recenzie od Sofy z notino.cz
    4. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. Perfektný šampón pre moje suché a lámavé vlasy.
    Simona
    3. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  12. Perfektní šampon pro mé suché a lámavé vlasy.
    Kópia recenzie od Petra z notino.cz
    3. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  13. Šampón krásne vonia a vyživuje vlasy, po použití sú vlasy nadýchané a lesklé.
    Nora
    3. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  14. Šampon mi dost vyhovuje, nádherně voní, vlasy jsou po použití hydratované a vyživené.
    Kópia recenzie od Kája z notino.cz
    3. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  15. šampon má krásnou vůni, takovou relaxační a vlasy jsou po použití lesklé a vyživené.
    Kópia recenzie od Katka z notino.cz
    3. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  16. Hledala jsem kvalitní regenerační šampon, který bude složením veganský a netestovaný na zvířatech a našla jsem!! Mám vlasy jemné, šampon mi dělá hezky “nadýchaný” objem. Krásně voní. Nesvědí mě po něm hlava (mám citlivou pokožku). Při nanášení stačí troška, dost pění. Kořínky vlasů se mi hodně mastí, konečky vlasů mám suché a zacuchané - po aplikaci šamponu jsem maximálně spokojená. Vlasy jsou zdravé, lesklé, hezky se rozčesávají.
    Kópia recenzie od Veronika M. z notino.cz
    25. apríla 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Intenzivní vůně levandule a máty mě překvapily, ale rychle jsem si zvykla. V kombinaci s kondicionérem pro mé jemné a mastící se vlasy ideální. Vlasy vydrží bez mytí déle, vydrží déle vzdušné - hned nezplihnou. Krásně hydratuje pokožku, která mne konečně nesvědí.
    Kópia recenzie od Tereza z notino.cz
    23. marca 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Strasny sampon. Baleni se pri pouziti samponu promackne a sampon z toho jde tezko vymacknout. Uz po uschnuti vlasu to vypada, jako bych si vlasy vubec neumyla. Druhy den mastny tak, ze muzu myt znovu. Vyhozene penize!
    Kópia recenzie od Andrea M. z notino.cz
    15. novembra 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  19. Po vypouzivani celeho samponu ( asi 5-6 umyti )nevidim ziadny efekt. Vlasy niesu hydratovane ani ich nepoddajnost sa nijak nezmenila. Za tu cenu to urcite nestoji.
    Kópia recenzie od Lucia z notino.cz
    1. apríla 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Veľmi voňavý šampón, je ho cítiť aj vo vysušených vlasoch, ale jemne. Avšak ak niekomu vadia viac parfumované šampóny a kondicionéry, vyhla by som sa mu. Používala som ho spolu s kondicionérom. Výsledok bol vidieť už po dvoch týždňoch. Lupín ma úplne nezbavil, ale veľmi ich zredukoval. Bol to jediný šampón, ktorý mi po dlhej dobe s týmto problémom pomohol.
    Lucia
    20. januára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?