Prejsť na hlavný obsah
RYOR Derma Ryor krém proti začervenaniu pokožky a rozšíreným žilkám s probiotikami

Recenzie RYOR Derma Ryor

krém proti začervenaniu pokožky a rozšíreným žilkám s probiotikami

Nechcete podceniť starostlivosť o pleť? Používajte každý deň pleťový krém – je to základ starostlivosti o pleť, bez ktorého sa neobíde bežná kozmetická rutina, nech už je zameraná na akýkoľvek typ pleti s akýmikoľvek potrebami. Pleťový krém RYOR Derma Ryor podporí prirodzené kožné funkcie, pomôže udržať pleť v rovnováhe a s dostatkom hydratácie a prispeje k celkovo zdravšiemu vzhľadu.

Kúpiť

Nechcete podceniť starostlivosť o pleť? Používajte každý deň pleťový krém – je to základ starostlivosti o pleť, bez ktorého sa neobíde bežná kozmetická rutina, nech už je zameraná na akýkoľvek typ pleti s akýmikoľvek potrebami. Pleťový krém RYOR Derma Ryor podporí prirodzené kožné funkcie, pomôže udržať pleť v rovnováhe a s dostatkom hydratácie a prispeje k celkovo zdravšiemu vzhľadu.

Kúpiť

RYOR Derma Ryor recenzia14

3.9
9
2
2
3
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
jednoduchosť aplikácie
kozmetická kvalita
spokojnosť s výsledkom
Najnovšie
  1. Krém jsem si koupila kvůli tomu, že hlavně v zimních měsících mám na tvářích a v okolí nosu více vidět rozšířené žilky. V tomto případě nevidím znatelné zlepšení. Každopádně krém je příjemný, lehký, nezatěžuje pleť a hydratuje, takže je fajn na suchá místa na obličeji.
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    11. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Celé roky trpím rozšírenými žilkami na tvári, po týždni používania som si všimla miernu zmenu, tón pleti sa viac zjednotil a červené miesta neboli až tak výrazné. Budem pokračovať v používaní, navyše pleť dostatočne hydratuje.
    Denisa A.
    18. augusta 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Příjemný krém,téměř bez parfemace,uzdravuje a zklidňuje pokožku.
    Kópia recenzie od Eva z notino.cz
    1. februára 2021
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. zatím se mi zdá, že trochu zmírňuje začervenání.. ale zatím používám jen krátce, tak uvidím jak to půjde dál. ale ostatní Ryor produktu mi vyhovují, tak jsem si celkem jistá, že tohle bude taky skvělé
    Kópia recenzie od Kristýna z notino.cz
    8. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Myslím si, že za tak nízkou cenu, člověk nemůže čekat učiněný zázrak, ale krém nedráždí, je lehký, nemastný a člověk ho tolik nepotřebuje nanášet, stačí opravdu jen troška. Moje pleť má sklony k červenání a pupínkování, kde se pupínky často zaněcovaly. Krém používám dlouhodobě a musím konstatovat, že červenání je stále znatelné, ale pleť už se nezaněcuje a je celkově zdravější. Používám ho po každém mytí a čištění obličeje, i před líčením. Následně si dávám podkladovou bázi pod make-up a make-up značky RYOR, zapudruju a vydrží to celý den. Mě prostě sedl a myslím, že za zkoušku prostě stojí!
    Kópia recenzie od Jana z notino.cz
    5. februára 2020
    Bolo hodnotenie užitočné?
  6. Jako každý výrobek od této značky mi sedl hned na poprvé.
    Kópia recenzie od Sabina z notino.cz
    19. decembra 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. I do not understand 1 thing - why adding perfume to a product meant for SENSITIVE skin? I do not know who is formulating these products but it is a well known fact that sensitive skin does not tolerate alcohol & perfume. Both are in this product. Shame.
    Kópia recenzie od Vanora z notino.cz
    17. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
    |
  8. I do not understand 1 thing - why adding perfume to a product meant for SENSITIVE skin? I do not know who is formulating these products but it is a well known fact that sensitive skin does not tolerate alcohol & perfume. Both are in this product. Shame.
    Kópia recenzie od Vanora z notino.cz
    17. júla 2019
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Tento krém mi strašne dráždi pokožku, keď si ho dám, mám aj dva dni začervenanú a podráždenú tvár, vôbec neodporúčam, vzhľadom na to, že práve proti začervenaniu má bojovať.
    l
    1. februára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  10. Spokojenost.
    Kópia recenzie od Hana z notino.cz
    17. januára 2018
    Bolo hodnotenie užitočné?
  11. 👍
    AN_JP_0x2A44713E3CDF206D5DDB40C184D2D647
    14. augusta 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Príjemná vôňa,odporúčam.
    Kópia recenzie od AN_JP_0xE604F1BBA2C04A0737DE262676518453 z notino.cz
    16. júna 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  13. Krém užívam už dlhšiu dobu a som veľmi spokojná.
    AN_JP_0x71A7983B26B25498745C4CE1B9A1072F
    13. marca 2017
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Zatím používám chvíli, tak uvidíme jestli se požadovaný výsledek dostaví.
    Kópia recenzie od katyynka z notino.cz
    23. apríla 2015
    Bolo hodnotenie užitočné?