Prejsť na hlavný obsah
Lalique Encre Noire toaletná voda pre mužov

Recenzie Lalique Encre Noire

toaletná voda pre mužov

Sofistikovaná maskulinita, tajomstvo, klasika v modernom poňatí. To nie sú iba asociácie, ktoré vyvoláva toaletná voda pre mužov Lalique Encre Noire for Men. Je to predovšetkým jej vonná kompozícia, ktorá je poctou dreva a súčasne uhrančivou vôňou pre pravých mužov.

Kúpiť

Sofistikovaná maskulinita, tajomstvo, klasika v modernom poňatí. To nie sú iba asociácie, ktoré vyvoláva toaletná voda pre mužov Lalique Encre Noire for Men. Je to predovšetkým jej vonná kompozícia, ktorá je poctou dreva a súčasne uhrančivou vôňou pre pravých mužov.

Kúpiť

Lalique Encre Noire recenzia20

4.3
86
18
8
4
12
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Popis Lalique Encre Noire Je to toaletní voda, kterou určitě lze nazvat „královskou“. Kompozice je navržena tak, aby zdůraznila majestátní kouzlo muže, který tvrdě jde za svým cílem. Neobvyklá, hluboká a záhadná vůně je určena pro tajemné moderní muže. Vytváří pocit duchovní harmonie díky vetiverovým éterickým olejům, které dodávají sebevědomí. V parfému se kombinují haitský vetiver s bourbonem. Čerstvý a vášnivý cypřiš se objevuje v „srdci“. Luxusní vůně je uzavřena v exotické láhvi ze dřeva a skla, která vypadá jako kalamář a je zdobena tmavě hnědým víčkem. Když se vám líbí vůně HERMÈS Terre d’Hermès Eau Intense Vétiver, Encre Noire bude taky. (Black, Death a Doom metaloví šílenci, doporučuji. Hrob, hlína, hřbitov). 5 hvězdiček.
    Kópia recenzie od René z notino.cz
    27. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. Temný vetiver, není pro každého, nemá takovou výdrž, ale za ty peníze paráda. Mlha, déšť, podzim…ideál.
    Kópia recenzie od David z notino.cz
    19. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  3. Nádherná vůně, přímo božská, unisexová. Malá až téměř žádná výdrž. Kdybych si vylila kbelík této toaletní vody na sebe, tak za 2 hodiny není cítit vůbec nic. Velká škoda.
    Kópia recenzie od Mirka V. z notino.cz
    3. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Objednával som na základe priaznivých recenzií a ešte priaznivejšej ceny, ktorá (ako sa ukázalo) má svoje opodstatnenie 😏 Ak toto vôbec môžem nazvať vôňou, nenašiel som ABSOLÚTNE NIČ, čo by som vyzdvihol. Nerád, ale musím napísať, že toto ani nikomu nepodarujem, nech sa náhodou neurazí....hviezdičku "z milosti" za rýchle dodanie a balenie
    Michael 7.
    13. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  5. Zaujímavá vôňa, vôbec nie je odpudivá, ako niektorí píšu. Možno aj pre ženy, ako niektoré píšu. Mierne svieža, netradičná. Dobrá cena za zaujímavú vôňu. Zatiaľ som len málo používal, preto nemám úplne presné hodnotenie z vlastného pohľadu.
    Patrik B.
    9. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. Na mňa pôsobí vôňa veľmi príjemne, ukluďnujúco , nevtieravo. Žiadna umelá vôňa alebo nejaký sladký disco shit. Hneď po nástreku sa objaví dosť zaujímavá vôňa zeminy ako keby ste na jeseň išli vykopať do lesa alebo na cintorín čerstvú jamu a čistíte si ruky od zeme. Po čase nastupuje príjemna vôňa starého dreva. Nič prudko neudiera do nosa, vôňa nie je ostrá a vyrušujúca. Ako keby ste sa usadili do starého koženého kresla ,naliali si nejakú drevitú whisky ako napr. Ardbeg. Proste odpočinok ale nie ospaly , skôr naopak. Odpočinok pred dobrým post-punkovým koncertom ktorý nás ešte večer čaká. Nič prudko neudiera do nosa, vôňa nie je ostrá a ani vyrušujúca. Takáto vôňa by sa určite hodila napr. pre Paula Banksa z Interpolu či Luisa Vasqueza z The Soft Moon. Správne temná dark vôňa. Za mňa spokojnost.
    Kópia recenzie od PostPunker z notino.cz
    19. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  7. Vetiverová bomba noc víc se k tomu nedá napsat
    Kópia recenzie od Pavel S. z notino.cz
    16. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Tuto vůni já prostě nemohu používat. Přímo mě z ní bolí hlava a nedělá se mi z ní dobře. Je v ní něco, co nemůžu vystát. Rozhodně zůstávám u Chanel a D'Hermes
    Kópia recenzie od Petr Š. z notino.cz
    15. augusta 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. už vím že nemám dát na recenze je to nejhorší vůně co jsem mněl - připadá mi to vůně pro mrtvoly, už nikdy více.
    Kópia recenzie od Marian z notino.cz
    12. júla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Super parfém, má docela dobrou vydrž, 100% pro opravdového muže. Kdyby Lord Voldemort používal parfém tak určitě Encre Noire.
    Kópia recenzie od Aslan z notino.cz
    2. apríla 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. velmi spokojna rýchlosť doručenia všetko čo sa týka objednávky bez problémov ťuk ťuk a mám to doma
    Eva A.
    31. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  12. Ještě bych dodal, že to je jediná vůně, kterou mám společnou s Darthem Vaderem. On totiž jinou ani nepoužívá.
    Kópia recenzie od Yuris z notino.cz
    7. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. vůně pro drsné chlapy, kouř kůže vetiver.
    Kópia recenzie od Richard z notino.cz
    16. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. Tuto parfemovanou vodu jsem zakoupil zduvodu recenzi a byl jsem zklamaný vůně voni jako smůla ze stromu intenzita a síla do prostoru velmi nízká nevyplatí se
    Kópia recenzie od Lukáš z notino.cz
    12. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  15. Rozhodně nedoporučuju, kolegyně řekla že ji to připomíná vůni márnice či kostela, mně to spíše připadá jak kokino.
    Kópia recenzie od Luboš z notino.cz
    24. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Úžasný , kupuji opakovaně.
    Kópia recenzie od VĚRA H. z notino.cz
    19. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. Som zvedavec . A kúpil som si ho ešte minulý rok ako som bol na Covid pn , narážam na to že môj čuch vtedy bol KO. Z recenzií ma hlavne zaujalo to že vonia ako smrť , temnota . Prvý dojem bol že som vyhodil do luftu 30€ a už si to v živote na seba nedám , ten druhý dojem po 1nom roku keď som ho opäť použil je už lepší . Je to jeden z mojich top parfumov , nie je to na každodenné nosenie a je hlavne do chladného počasia . A človek na to musí mať doslova náladu si toto dať na seba . Intenzita a vydrž sú luxus 5hod plus. Blind buy neodporúčam . Je to mix ktorý sa 80% ľudom páčiť nebude , je to naozaj špecialita namixovana pre pár chlapov . V práci keď si ho dám , kolegovia ma nájdu podľa tejto vône , keď za niekým stojím hneď vedia že som to ja . Ženské pohlavie bohužiaľ žiadnu chválu zatiaľ na túto vôňu mi nepovedalo :)
    Miroslav S.
    10. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  18. Velké zklamání, s tak slabou výdrží a intenzitou jsem se ještě nesetkal, no, zkusil jsem a už si nikdy nic tak levného nekoupím. 10x střik a po hodině ani stopa. Ověřeno okolím , manželkou apod.
    Kópia recenzie od Petr K. z notino.cz
    8. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  19. Špatná volba
    Kópia recenzie od Petar z notino.cz
    6. decembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?
  20. Brutalistní flakon obsahující parfém o rozměrech mnohem větších než jsem, vzhledem k ceně očekával. Do budoucna nepostradatelný společník. Upozorňuji však všechny potenciální kupce, že vůně je velmi osobitá a nehodí se ke všem situacím.
    Kópia recenzie od Vítězslav K. z notino.cz
    9. novembra 2022
    Bolo hodnotenie užitočné?