Prejsť na hlavný obsah
Rabanne 1 Million toaletná voda pre mužov

Recenzie Rabanne 1 Million

toaletná voda pre mužov

Premeňte všedné dni na nevšedné zážitky. Nezameniteľná toaletná voda pre mužov Rabanne 1 Million v sebe skrýva spojenie dávky luxusu, harmónie a aktívneho životného štýlu. Je ako stvorená pre úspešného a ctižiadostivého muža, ktorý vie, čo chce, a nebojí sa ísť si za svojím.

Kúpiť

Premeňte všedné dni na nevšedné zážitky. Nezameniteľná toaletná voda pre mužov Rabanne 1 Million v sebe skrýva spojenie dávky luxusu, harmónie a aktívneho životného štýlu. Je ako stvorená pre úspešného a ctižiadostivého muža, ktorý vie, čo chce, a nebojí sa ísť si za svojím.

Kúpiť

Rabanne 1 Million recenzia20

4.7
392
46
20
7
12
Zobraziť hodnotenie podľa vlastností
vzhľad flakónu
výdrž vône
intenzita
celkový dojem
Najnovšie
  1. Boží vůně
    Kópia recenzie od Tomáš z notino.cz
    9. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  2. S vôňou som maximálne spokojná , ale čo ma trosku prekvapilo a myslím si že pri nie malej cene vône neposielate žiadne vzorky ďalších parfumov alebo krémov a to je veľká škoda pretože človek by si v budúcnosti objednal len nevie ako vonia
    Kristina V.
    4. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  3. Neuvěřitelná , nádherná vůně. Přesně takhle by mě chlap vonět.
    Kópia recenzie od Markéta z notino.cz
    1. januára 2024
    Bolo hodnotenie užitočné?
  4. Úžasná vune
    Kópia recenzie od Vera R. z notino.cz
    20. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  5. výborná toaletná voda
    Niki
    18. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  6. prišla veľmi slabá alternatíva vône velmi slabá musite sa doslova obliat aby ste ju citili... sklamanie
    LS
    17. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  7. Bohužiaľ vôňa prešla nešťastnou reformuláciou odkedy vyšla a ju pokazili. Hlavná zmena je v škoricy ktorá je v tejto vôní teraz odporná. Pred tým to bola vôňa ktorá mala super elegantný nádych bielej luxusnej kože. Teraz to vonia ako škoricový chemický bordel. Kto túto vônu nosí dlho a kupuje opakovane mi dá za pravdu. Je to veľká škoda. Z 1 milion je parfém a Royal teraz najkrajší. Pretože nemajú v sebe tu hnusnú škoricu.
    Alchymista
    7. decembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  8. Kupuji příteli opakovaně, používá i v této vůni after shave, který střídá s identickou vůní od Aristei numeros, ušetří tak dost peněz, protože má velkou spotřebu.
    Kópia recenzie od Mirka z notino.cz
    29. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  9. Opravdu dlouho vydrží !
    Kópia recenzie od Viktorija S. z notino.cz
    22. novembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  10. Spokojenost 🤟😉
    Kópia recenzie od Vlady z notino.cz
    24. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  11. Nejlepší 💎
    Kópia recenzie od Daniela z notino.cz
    9. októbra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  12. Nádherná vôňa
    Lulu
    26. septembra 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  13. Vôňa perfektná ale čo robíte s tou cenou,kupujem ju už pár rokov, vtedy 53€ u vás a teraz cenu zvyšujete zo dňa na deň viac a viac.Jeden deň stojí 71,30 a o dva dni už 88€..to je už choré, načase zmeniť obchod nebudem už u vás kupuvať!
    Karol
    5. júna 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  14. nejlepší vůně! <3
    Kópia recenzie od woooodaaaa2 z notino.cz
    6. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  15. Dá sa.
    Michal
    5. mája 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  16. Super intenzivní vůně, která opravdu dlouho vydrží. Jsem velmi spokojen.
    Kópia recenzie od Mirek z notino.cz
    15. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
  17. pánska klasika a naozaj skvelý parfém... hodí sa pre každú vekovú kategóriu a príležitosť, odporúčam
    Radovan
    14. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Darček
  18. Skvělá vůně. Má svěží a ovocnou vůni, která je perfektní na letní dny. Parfém vydrží několik hodin, aniž by byl příliš intenzivní, a získal mnoho komplimentů od přátel i neznámých lidí. Rozhodně bych doporučil tento parfém každému, kdo hledá svěží a mladistvou vůni.
    Kópia recenzie od Honza z notino.cz
    10. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  19. Velmi příjemná kořeněná vůně, nasládlá. Používám denně.
    Kópia recenzie od Ondra z notino.cz
    7. marca 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia
  20. Toaletní voda má příjemnou mandarinkovou vůni, vydrží poměrně dlouho. Dostávám na ní mnoho pochval.
    Kópia recenzie od Jirka z notino.cz
    27. februára 2023
    Bolo hodnotenie užitočné?
    Overená recenzia