


Popis Wolfberry Ghí
Alergény | mlieko |
Alergény – obsahuje stopy | neobsahuje stopy alergénov |
Špecifiká a obmedzenia | bez laktózy, bez lepku |
Už žiadne nezdravé prepaľovanie tuku vo vašej kuchyni. Prepustené maslo Wolfberry Ghí má vysoký bod zápalnosti (okolo 240 °C), takže pri pečení alebo smažení nedochádza k prepaľovaniu a vzniku škodlivých látok.
Ghí sa pripravuje veľmi pomalým varením masla, z ktorého sa odparuje voda. Výsledným produktom je čistý tuk žltej farby bez laktózy a kazeínu s lahodnou maslovou vôňou a chuťou s mierne sladkastým, orechovým podtónom.
Vlastnosti:
- výživovo hodnotný tuk s vôňou a chuťou masla
- vyrobené zo 100 % masla
- neprepaľuje sa pri vyprážaní a pečení
- vhodné aj pre ľudí s alergiou na laktózu, kazeín a lepok
- výborný základ polievok, omáčok či príloh
- možno ním nahradiť margarín a maslo pri pečení cukroviniek či pečiva
- čistý tuk žltej farby bez laktózy a kazeínu
- nežltne vďaka absencii vody a bielkovín
Ako používať:
V ghí sa vďaka spracovaniu nenachádza laktóza ani kazeín, preto ho po porade s lekárom môžu používať aj ľudia trpiaci alergiou na niektorú z mliečnych zložiek. V dobre uzavretej nádobe vydrží na chladnom a temnom mieste aj niekoľko mesiacov.
Ghí používajte na vyprážanie, ako základ do polievok, omáčok či príloh a pokojne ním nahraďte aj margarín či maslo pri pečení cukroviniek a pečiva.