









Hlava Tzv. vysoké tóny - rozvinú sa ihneď po aplikácii. Tvoria prvý dojem a sú spravidla veľmi intenzívne, odznievajú rýchlo. | mango, kokos, pomarančový kvet, bergamot |
Srdce Tzv. stredné tóny - Srdce nastupuje po niekoľkých minútach, po odznení hlavy. Vydrží obvykle 2-3 hodiny. | ylang-ylang, tuberóza |
Základ Tzv. nízke tóny - posledná a najdlhšia fáza parfému. Vydrží asi 4 hodiny, ale môže to byť i celý deň. | biele pižmo, vanilka, cédrové drevo |
Druh vône | ovocná |
Povznášajúca vôňa ovocia a kvetín
Existuje mnoho spôsobov, ako byť sama sebou. Ktorý si vyberiete vy? Dámska parfumovaná voda Armani My Way Ylang je jednou z 5 podmanivých vôní kolekcie My Way. Jej ovocno-kvetinová aróma vyvoláva pocit povznášajúceho optimizmu. Jej posolstvo je jasné – buďte sama sebou a radujte sa z toho. Nechajte ju, aby rozjasnila aj váš deň.
- ovocno-kvetinová vonná kompozícia pre ženy
- vytvorili majstri parfuméri Carlos Benaïm a Pascal Gaurin
- korálovo ladený flakón s charakteristickou, zaoblenou siluetou
Zloženie vône:
Predstavte si, že vstupujete do tropického raja, kde je vzduch nasýtený sladkými tónmi zrelého manga s hravým nádychom sviežeho bergamotu, pikantným zázvorom a nežným závojom bielych kvetov. Uprostred tohto tropického obrazu rozkvitá žiarivý ylang ylang, ktorého vôňa je svieža a zároveň opulentnejšia.
Mliečne nuansy kokosovej vody dokonale dopĺňajú kvetinovú harmóniu tuberózy a pomarančového kvetu, zatiaľ čo v pozadí rezonujú tóny sladkej madagaskarskej vanilky, zemská stabilita cédrového dreva a minerálny nádych bieleho pižma.
Príbeh vône:
Okrem dokonalej vône si parfumovanou vodou My Way Ylang volíte aj starostlivosť o životné prostredie. Prísady ako ylang ylang a vanilka pochádzajú z udržateľných zdrojov na Madagaskare. Kvety sú zbierané ručne v rámci programu, ktorý podporuje miestne komunity a chráni prírodné zdroje. Neoddeliteľnou súčasťou záväzku značky Armani je aj iniciatíva, ktorej poslaním je zabezpečiť všetkým ľuďom prístup k pitnej vode v oblastiach s nedostatkom vody po celom svete.





